Exclusiv pentru femei. Obiceiuri pe care ar trebui să le împrumute de la bărbaţi

Bărbaţii nu-şi bat capul cu ce să se îmbrace şi nici nu au grija caloriilor atunci când se uită în meniul unui restaurant. Dacă ar fi un pic mai îndrăzneţe, femeile n-ar avea totuşi de ce să-i invidieze.

RomaniaTV.net
07 iul. 2012, 12:08
Exclusiv pentru femei. Obiceiuri pe care ar trebui să le împrumute de la bărbaţi

Se încearcă din răsputeri ca femeile să aibă aceleaşi drepturi ca şi bărbaţii, în multe privinţe chiar s-a reuşit acest lucru, însă bărbaţii continuă să fie invidiaţi de reprezentantele sexului frumos. Mai ales în ceea ce priveşte atitudinea şi stilul de viaţă. Revista Unica încearcă să le facă femeilor viaţa mai uşoară şi în acest sens le sfătuieşte să împrumute cinci din obiceiurile bărbaţilor.

Sex, nu dragoste
Dacă am reuşi să ne relaxăm destul pentru a ne căuta propria plăcere şi nu ne-am mai stresa atâta din cauza celulitei sau a epilatului, poate că am putea să o facem mai…bărbăteşte.

Dietă din pizza şi bere
Majoritatea femeilor se străduiesc atât de tare să se ţină de diete, că uită scopul lor iniţial. Ar trebui să luăm lecţii de la bărbaţi şi să ne mai facem de cap din când în când, cum ar fi sâmbătă seară sau miercuri la miezul nopţii, când ne pocneşte foamea fix înainte de culcare.

Asortează hainele din ochi
Bărbaţii nu se agită prea tare cu hainele şi asortarea lor. Măcar o dată pe săptămână propun să aruncăm pe noi un tricou din dulap şi nişte blugi, luăm din cuier cea mai mică geantă şi să profităm de timpul câştigat strângând părul în coadă în loc să-l coafăm.

Citeşte mai multe pe unica.ro.