EXCLUSIV| Petre Daea, în birou de Ziua Națională: ”De 1 decembrie am lacrima suferinței pentru binele țării”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este un om extrem de dedicat misiunii pe care o are de îndeplinit. Deși majoritatea politicienilor au ales să petreacă Ziua Națională în mijlocul poporului, ministrul Agriculturii, sărbătorește Marea Unire, la muncă.

01 dec. 2022, 17:45
EXCLUSIV| Petre Daea, în birou de Ziua Națională: ”De 1 decembrie am lacrima suferinței pentru binele țării”

Petre Daea, în birou de Ziua Națională. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este un om dedicat misiunii pe care o are de îndeplinit. În ziua în care majoritatea politicienilor au sărbătorit Mara Unire în mijlocul poporului, ministrul Agriculturii, a sărbătorit Ziua Națională în biroul său de la minister.

Citește și Klaus Iohannis, mesaj de încurajare pentru români de Ziua Naţională: „România a demonstrat ca e un partener de încredere pentru UE si NATO. Mai avem mult până să devenim o voce fermă, e un proces de durată dar pe care eu îl văd ireversibil”

Ministrul Agriculturii este un patriot adevărat și atunci când nu este la Guvern, gândul său este alături de oamenii și țăranii care muncesc în agricultură.

”Ministrul Agriculturii face ce trebuie! Face ceea ce i se dă prin misiunea pe care o îndeplinește. Ceea ce îl îndeamnă constiința și exercițiul misiunii. Face ceea ce trebuie să facă un om printre oameni, un specialist și un slujitor al țării pentru a fi bine pentru țărani, pentru a fi bine pentru oameni. Fac ceea ce natural îmi este dat”, a spus Petre Daea, în exclusivitate, la România TV.

”Mă simt bine peste tot și în fiecare loc”

Ministrul poporului a declarat că se simte extraordinar atunci când calcă pe pământul acestei țări, dar mai ales când se află în mijlocul semenilor săi.

”Mă simt bine peste tot și în fiecare loc. Peste tot ca punct cardinal și în fiecare loc unde calc pământul tarii, unde strâng mâna semenilor mei, unde îi pot privi în ochi și satisfăcut sunt tot timpul când am rezultat în a-i ajuta pe oameni. De aceea în ziua de 1 decembrie am lacrima suferinței pentru binele țării”, a mai spus ministrul Agriculturii.

Petre Daea este cunoscut pentru dragostea sa față de țară și a mărturisit că ziua de 1 decembrie are un loc aparte în inima sa.

”Nu amintirea mă mișcă, ci întâlnirea cu ziua de 1 decembrie. Mândria că mă pot trezi dimineața și că pot fi în fiecare zi la ora 6 și să muncesc în fiecare minut pentru țara mea. Împărtășind experiența și în același timp căutând sprijinul. Împărtășesc experiență colegilor mei și caut sprijinul la cei care mă înconjoară pentru a o putea face bine țării. Cât am făcut ei măsoară, cât vreau să fac e în sufletul meu”, a mai spus demnitarul.

Cu ocazia Zilei Naționale, ministrul Agriculturii le-a transmis românilor un mesaj de unitate și de dragoste pentru țară și neam.

”Să ne bucurăm că existăm, să ne iubim țara să stăm alături unu de altul, să ne simțim aproape și să ne mândrim că avem o țară atât de frumoasă. Să o păstrăm că merită și să o iubim că ne este dată. La mulți ani!”, a conchis Petre Daea.

Citește și O nouă gafă marca Tanczos Barna. Ministrul Mediului a fost surprins în echipamentul naționalei de hochei a Ungariei, la un eveniment organizat de Academia de Hochei a Ținutulul Secuiesc