EXCLUSIV Piedone a luat masa în direct la România TV şi a comentat sondajele: „Nu mai este loc să ne ducem după fentă. Cine credeti că se va uita in sondaje? Absolut nimeni. Se va vedea în urna de vot”

Cel mai recent sondaj realizat în Capitală arată că intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei a lovit puternic în șansele lui Cristian Popescu Piedone. Sondajul realizat de Sociopol la comanda România TV arată că Nicușor Dan are un avans de 15% față de Piedone și Firea. Cu toate acestea, edilul anunţă că merge mai departe şi se bazează pe impresiile "de la firul ierbii".

28 apr. 2024, 21:56
EXCLUSIV Piedone a luat masa în direct la România TV şi a comentat sondajele: „Nu mai este loc să ne ducem după fentă.  Cine credeti că se va uita in sondaje? Absolut nimeni. Se va vedea în urna de vot”

Cristian Popescu Piedone nu dă înapoi nici după ce mai multe sondaje îl dau şi pe el, şi pe Gabriela Firea pierzători în faţa actualului edil, Nicuşor Dan.

„Raportat la sondaje, dacă ne luăm după el. Uitați-vă la anul 2020, când nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Jocul în sondaje il stim, l-au învătat si cetatenii. Să scoti deja că Piedone, de la 42%, a ajuns la cifra domnului de la Avangarde este peste orice imaginatie. Cine credeti că se va uita in sondaje? Absolut nimeni. Se va vedea in urna de vot. Nu mai este loc să ne ducem după fentă. Dimineată a apărut un sondaj, acum un alt sondaj. Bătălia se va da cu siguranta intre mine si Nicusor Dan. Dacă premierul Romaniei are un consultant gen Nicusor Dan, profesor de matematică, ii transmit că, după un calcul matematic, Buzaul este in Moldova. Nu intelegeti că această bătălie il face in continuare pe Nicușor primar general? Asta este politica pe care au ales-o cei din alianta, cu ce sacrificiu, vom vedea. Și după locale există viață. Localele sunt precursorul adevăratelor alegeri, nu poti sa te ascunzi după o perdea. Cand vine vorba de Capitală, ne rupem in doua, avem consilieri generali pe liste separate, avem candidat si PSD si PNL pe liste separate, iar lucru ăsta nu imi face rau mie, îi face alianței. Cu siguranta, oamenii care fac politica de administratie si vor ca Bucuresiul sa aibă o resuscitare capitală, vor intelege ca acestea sunt doar niste jocuri politicianiste. Eu o sa imi duc lupta pana la capat, nu ma dezic de electoratul si de partidul meu”, a declarat Cristian Popescu Piedone în exclusivitate la România TV.

Piedone: „Nu poti să iesi acum sa spui cat de minunata e Gabriela Firea. Ea e un erou de sacrificiu”

„Nu m-a sunat nimeni si pana la urmă, cel mai bun sa castige. A fost asa un iepuras scos, si nu cred că de coalitie, vom vedea că am intrat in democratia alegerilor normale. Fiecare partid este dator să isi prezinte candidatul in fata oamenilor. Nu vorbesc de PUSL, care cu sigurantă va avea o victorie istorică, nu doar la alegerile locale, ci și la cele generale. Indiferent cat de contestat am fost, nu am pierdut nicio alegere. Nu am să renunt la luptă. Va fi de datoria mea să îi conving pe bucureșteni să iasă la vot și că Piedone e cel mai bun. Le-am spus tuturor: singura voastră datorie este să ieșiți la vot, nu să cârcotiți. Orice primar va fi, să fie un primar legitim pe baza voturilor dumneavoastră. Eu nu mi-am pierdut speranța și nu mi-o pierd”, a mnai spue edilul sectorului 5 în direct la România TV.

EXCLUSIV. Cristian Popescu Piedone: „Nu înţelegeţi că această bătălie îl face pe Nicuşor Dan primar din nou?”
„Sunt cu frica lui Dumnezeu și merg mai departe. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, am spus președintelui Ciolacu și președintelui Ciucă să facă cu PUSL o alianță, să îl batem pe Nicușor. Se pare că ori eu ori poartidul miroseam uraât pentru grandoarea lor. Cineva care le dă niște mutări. Nu poti să stai cu 17 ore in sedinta si să iesi cu „Nu putem să iesim cu Gabi Firea că noi trebuie să il batem pe Nicusor, nu putem iesi cu Burduja că ne trebuie un candidat unic” și au iesit cu Cîrstoiu. Nu poti să iesi acum sa spui cat de minunata e Gabriela Firea. Ea e un erou de sacrificiu, se va duce intr-un fotoliu la europarlamentare, iar domnul Burduja, dacă eu era să aleg, il alegeam pe el, pentru tinerete, pentru competenta, a fost un ministru foarte bun. Se pare că inteligenta lui nu stă primordial in fruntea intereselor de partid oculte, a mai spus Piedone în exclusivitate la România TV.

Sondaj SOCIOPOL, exclusiv România TV: Nicuşor Dan 37%, Gabriela Firea 22%, Piedone 22%, Mihai Enache 7%

Cel mai recent sondaj realizat în Capitală arată că intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei a lovit puternic în șansele lui Cristian Popescu Piedone. Sondajul realizat de Sociopol la comanda România TV arată că Nicușor Dan are un avans de 15% față de Piedone și Firea.