EXCLUSIV Piedone a slăbit 120 de kilograme: „Acum sunt manechin, băgam frigiderul în inventar”

Cristian Popescu Piedone a vorbit despre greutatea sa, la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, dezvăluind că a reuşit să slăbească 120 de kilograme.

18 mart. 2024, 23:51
EXCLUSIV Piedone a slăbit 120 de kilograme: „Acum sunt manechin, băgam frigiderul în inventar”

Cristian Popescu Piedone a mărturisit că a avut şi 220 de kilograme, iar acum are în jur de 120 de kilograme. „Acum sunt manechin”, a spus Piedone, întrebat câte kilograme are. Primarul sectorului 5 a ajuns la greutatea de 123 de kilograme, de la 220, cât avea, înainte de prima operație.

EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, despre responsabilitatea primarului: ”Cine se uită la 8 ore de program, ăla nu e primar. Există situații de calamitate, alea nu se uită la programul primarului” LIVE VIDEO

Atunci, am plecat de la 220 kg. Domnul doctor Copăescu, care m-a operat, și am făcut două operații pentru că aveam două variante să mor cu cârnați în buzunar sau să-mi văd nepoții fericiți și să-i văd și eu la casa lor. Și am ales viața lor, viața familiei. Eram un mâncău, mâncam de stres, mâncam neregulat, veneam seara, băgam frigiderul în inventar, nu mai se punea și am făcut operația în care am slăbit 50 kg.

Cristian Popescu Piedone a mărturisit că a avut şi 220 de kilograme

EXCLUSIV Piedone, despre viaţa la închisoare: „Făceam glume, ca în tabără, le puneam dulceaţă în adidaşi”

Însă, în cinci ani, stomacul s-a dilatat, aproape s-a dublat la cât a rămas după operație. Și a ajuns, din nou, la 200 de kg. A urmat o nouă intervenție chirurgicală. A făcut un bypass gastric și a slăbit 120 kg, a dezvăluit Cristian Popescu Piedone în exclusivitate la România TV.

Actualul primar al Sectorului 5 a  spus că a reușit această performanță mâncând cinci mese pe zi fără limită de cantitate, printr-un regim în care nu are voie să amestece proteine cu glucidele sau cu carbohidrații.

Meniul lui Piedone. A slăbit de la 200 la 100 de kilograme

10:00 – piept de pui la grătar, la cuptor sau fiert.
12:30 – ciuperci la grătar sau legume la grătar, dar verzi (dovlecei, vinete, ardei gras), fără legume de culoare roșie.
15:00 – pulpa de vita la cuptor, la grătar sau fiartă.
18:30 – iaurt cu brânză de vaci cu verdeață, castravete și ceapă.

Regimul strict cu care a slăbit Cristian Piedone

„Dacă nu ții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu. După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus.

Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram și jumătate, în medie”, a povestit Piedone atunci când a fost întrebat despre operațiile de micșorare a stomacului, conform Doctorul Zilei.

Piedone: „Am mâncat o dată 22 de hamburgeri”

Primarul sectorului 5 a spus că, în prezent, cântarul lui indica 112 kilograme.

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. ”Eu vreau patru”, mi-a zis el. ”Bine, atunci ia 100!”. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a povestitcu alt prilej  Piedone, la Kanal D.