EXCLUSIV Piedone comentează posibila retragere a medicului Cîrstoiu: „Eu iau voturi din tot eşichierul politic, în principal de la PSD şi AUR. Eu nu cerşesc voturi”

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, Cristian Popescu Piedone a comentat informaţiile apărute de luni, care spun că PSD şi PNL ar fi aproape de a renunţa la candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei.

16 apr. 2024, 21:27
EXCLUSIV Piedone comentează posibila retragere a medicului Cîrstoiu: „Eu iau voturi din tot eşichierul politic, în principal de la PSD şi AUR. Eu nu cerşesc voturi”

Piedone a declarat că el a avut, înainte de startul campaniei electorale, o întâlnire cu liderii coaliţiei de guvernare, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, în cadrul căreia le-a propus să îl susţină în campania pentru Primăria Capitalei.

Primarul sectorului 5 a adăugat faptul că, dacă PSD şi PNL vor decide să îl retragă pe Cătălin Cîrstoiu şi să îi susţină candidatura, coaliţia va avea cea mai mare şansă să câştige Primăria Capitalei, care este un scrutin definitoriu pentru viitoarele alegeri, parlamentare şi prezidenţiale.

Popescu Piedone s-a dezlănțuit: Rareș Bogdan își schimbă batistuța, Cîrstoiu nu va face față, Simion să își fidelizeze electoratul

„Se vorbeste, se negociaza. Eu m-am aliniat la start din prima zi, am solicitat acestei megacoalitii. Daca a asigurat siguranta Romaniei, eliminand USR de la guvernare, care au zis ca sunt fete mari, cu tunuri de un miliard si fara penali in functii publice, acum acest bumerang se intoarce im potriva lor.

Eu am avut intalnire cu domnii Ciolacu si Ciuca, solicitand sa facem un sondaj si cel mai bun sa participe. Am vazut incertitudinea, ca nu scoteau niciun candidat. Azi le-a venit mintea de pe urma si vor decide daca sau nu sa se alinieze in spatele meu. Eu nu ma dezic de PUSL.

Daca ei inteleg si vor sa castige Bucurestiul, care este precursorul alegerilor parlamentare si prezidentiale, sa-si faca treaba cum stiu mai bine. Eu nu cersesc voturile nimanui. Eu ma bazez pe voturile celor care au vazut ce am facut in ultimii 30 de ani.

Daca in intelepciunea domnului Simion, va considera ca vrea sa isi fidelizeze electoratul, eu iau voturi din tot esichierul politic, in mare de la AUR si PSD.

Citeşte şi: PSD, după denunţul depus de Emanuel Ungureanu la DNA împotriva lui Cătălin Cîrstoiu: USR n-are dreptul să-i acuze pe alţii în timp ce-şi protejează penalii din partid

Domnul Cirstoiu este un doctor de exceptie, dar nu poate intra in administratie si sa incepe de maine sa invete ABC-ul. Il vor sechestra cei din consiliu, cum l-au sechestrat pe Nicusor, care dupa patru ani a avut tupeul sa iasa din birou. Sustinut de PNL, care acum, ies, mai ales cei vocali, Rares Bogdan, care isi schimba pielea cum isi schimba batistutele. Nu poti sa spui ca este un liberal autentic, cum nu poti sa spui nici de Bode ca e penelist, cand el este un pedelist.

Noi administratorii facem o politica doar in interesul cetateanului. Daca vor intelege ca vectorul de imagine in Bucuresti este Cristian Popescu Piedone, atunci e bine. Eu nu voi cersi niciun vot. Eu am pentru toti sustionatorii mei o lopata, cu care sa bage carbiune in locomotiva Piedone, care face politica doar in slujba cetateanului.

Eu niciodata nu ma voi gandi la o politica macro, nu voi candida la prezidentiale, daca ies primar general. Eu vreau sa fac politica pentru Bucuresti, sa facem nu Micul Paris, ci Marele Paris.

Eu voi prezenta un plan, din care se vor realiza toate punctele, nu ca Nicusor, care din 21 de puncte nu a realizat niciunul. Iar acesti PNL-isti l-au sustinut, iar acum nu au fost in stare sa scoata un candidat si l-au scos din joben pe acest doctor.

Pentru mine problemele sunt simple si simplu de rezolvat. Iesi pe strada si vezi, as vrea sa nu ne rupem tocurile sau planetara cand mergem la un botez. Azi bucurestenilor le este rusine de parcurile din Bucuresti, Cismigiu, Herastrau. Pe acesti USR-isti nu ii intereseaza nimic.”

Citeşte şi: EXCLUSIV – Sondaj SOCIOPOL la comanda România TV: Nicușor Dan are doar 2 procente în fața lui Piedone în lupta pentru Primăria Capitalei