EXCLUSIV VIDEO Piedone intervine personal după ce un copac din sectorul 5 a căzut peste o casă: „Nicuşor va achita nota de plată pe 9 iunie”

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost marţi seară, personal, la locul unei intervenţii, după ce un copac a căzut peste o casă, iar edilul a ţinut să monitorizeze personal lucrările.

02 apr. 2024, 21:26
EXCLUSIV VIDEO Piedone intervine personal după ce un copac din sectorul 5 a căzut peste o casă: „Nicuşor va achita nota de plată pe 9 iunie”

Primarul sectorului 5 spune că vina pentru distrugerile apărute marţi în capitală, cauzate de zeci de copaci şi crengi doborâte de vântul puternic, este a Primăriei Generale, care nu acordă avizele pentru defrişarea copacilor uscaţi. Piedone a precizat că, inclusiv în cazul copacului care a căzut pe casa cetăţeanului unde se afla marţi seară, a fost făcută o cerere de defrişare încă din luna noiembrie.

„Ma urmariti, nu-i problema. Astazi am avut, datorita codului galben in sectorul 5 peste 38 de arbori cazuti. La 12 cazuri lucram in continuare pana le rezolvam pe toate.

Au cazut pe masini, acum ne aflam la un loc unde au cazut peste o casa, i-au distrus omului gardul si acoperisul.

Primaria sectorului 5 a depus peste 7.ooo de cereri de defrisare. Omul de aici a trimis din noiembrie, noi am trimis la PMB in decembrie. In 3 ani de zile, doar 38 de avize s-au dat de la PMB si doar in curtile scolilor.

Cine raspunde, tot primarul de sector? Chiar si asa am facut lucruri si am primit amenzi, pentru ca am taiat copaci uscati. Cine il despagubeste pe om? Nicusor Dan? De unde?

Noi am venit, il ajutam cat putem si noi, aducem si noi doi oameni sa-l ajute cu gardul, dar nu putem sa il ajutam cu acoperisul. Asa ca omul spune ca se va indrepta impotriva PMB. Nu taie copaci uscati de 3 ani. Pai uite aici catai copacul, e putred, mai are 3 frunze verzi.

Am taiat, pentru siguranta cetateanului, dar el nu da avizele, nu da nimanui. Cand voi ajunge primar general nu va mai exista acest lucru, indiferent de coloratura politica, dam avize pentru toti copacii uscati.”, a declarat, în sunet de drujbe, Piedone.

Citeşte şi: Lidia Vadim Tudor este candidatul surpriză al AUR pentru primăria sectorului 5. Fiica lui Vadim se va lupta cu fiul lui Piedone

Victor Ciutacu l-a informat pe Piedone, care a declarat în mai multe rânduri că se aşteaptă ca medicul Cătălin Cîrstoiu să se retragă, că acesta intenţionează şi a afirmat clar că va duce lupta electorală până la capăt.

„Ce treaba am eu cu doctorul Cirstoiu? Suntem in competitie electorala. Dumnezeul nostru este cetateanul. Ce treaba am eu cu candidatii lor, sa intre in cursa”, a mai spus Piedone.

Primarul sectorului 5 a comentat şi declaraţiile lui Nicuşor Dan la adresa sa, edilul capitalei spunând despre el că „este un măscărici în esență, face doar circ”.

„Din pacate, acest personaj Grobian le va lua comanda la masa cand o sa ceara ei doi mici, ceea ce sunt. Important e ca pe 9 iunie le vine nota de plata. In aceasta campanie cetatenii vor scrie nota de plata, satui de politica.”, a încheiat Piedone.

Citeşte şi: Cătălin Cîrstoiu, despre problemele cauzate în Bucureşti de vântul puternic: „Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan!”