EXCLUSIV. Primele IMAGINI cu GIGI BECALI la MUNCĂ – VIDEO

Gigi Becali lucrează, de luni, la Academia Hagi, profitând de regimul deschis decis de magistraţi. România TV vă prezintă imagini video în exclusivitate.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 10:05
EXCLUSIV. Primele IMAGINI cu GIGI BECALI la MUNCĂ – VIDEO

Gigi Becali a primit funcţia de supraveghetor. Finanţatorul stelist pleacă din închisoare la ora 7 şi lucrează la Academia Hagi până la ora 15,30.

Administratia Penitenciarului Poarta Alba l-a verificat deja pe Gigi Becali, pentru a se convinge ca acesta nu beneficiaza de regim preferantial.

Gigi Becali a primit un birou, are voie să vorbeasca la telefon si poate primi vizite. Sefii Penitenciarului de la Poarta Alba verifica activitatea lui Gigi Becali dupa ce au aparut unele zvonuri conform carora acesta ar beneficia de tratament preferential din partea Academiei.

Ce are voie şi ce nu are voie Gigi Becali:

– se deplasează în interiorul Academiei la activităţile prevăzute în timpul, zonele şi pe traseele stabilite de administraţia locului de deţinere

– îi e interzis să părăsească locurile planificate, înainte de terminarea programului, fără aprobarea persoanei desemnate de conducerea locului de deţinere să coordoneze activitatea.

– pe timpul cît se află în afara locului de deţinere, poate păstra şi administra sume de bani din contul personal sau mijloace electronice de plată necesare efectuării unor cheltuieli minime legate de asigurarea igienei personale, transport, suplimentarea hranei, achiziţionarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi pentru participarea la unele activităţi cultural-educative

– are voie să deţină şi să folosească telefoane mobile personale. Acestea, la fel ca şi sumele de bani rămase, la întoarcerea la penitenciar, sînt păstrate într-un spaţiu special amenajat, în casete prevăzute cu încuietori sigure.


loading...
Partenerii noștri