EXCLUSIV Rareş Bogdan: Florin Cîţu e mai puternic după ce a căzut moţiunea PSD

Europarlamentarul Rareş Bogdan a avut o primă reacţie după ce moţiunea PSD împotriva Guvernului Cîţu a căzut. Reamintim că moţiunea a strâns doar 201 voturi din cele 234 necesare.

29 iun. 2021, 19:31
EXCLUSIV Rareş Bogdan: Florin Cîţu e mai puternic după ce a căzut moţiunea PSD

Rareş Bogdan a declarat într-o intervenţie telefonică la România Tv că Florin Cîţu e mai puternic după ce a căzut moţiunea PSD, decât era înainte. Europarlamentarul PNL a mai precizat că în realitate parlamentarii PSD sunt conştienţi că în următorii ani vor fi în opoziţie.

Rareş Bogdan: Pot să inteleg discursul PSD legat de motiune pentru a-şi  energiza putin activistii

„Au trecut 6 luni de la alegeri. Alegerile urmatoare vor fi peste 3 ani si jumatate. Pot să inteleg discursul PSD legat de motiune pentru a-şi  energiza putin activistii, însă în realitate sunt constienti ca in urmatorii ani vor sta in opozitie. S-a dovedit ca cifra pe care am anuntat o in urma cu cateva ore a fost corecta.

Premierul doreste sa puna in aplicare programul de guvernare. Avem o sansa istorica. Niciodata nu au existat atatia bani care sa poata intra in tara. Trebuie sa mergem inainte, sa aducem bani europeni si sa schimbam lucrurile.

Florin Cîţu e mai puternic dupa ce a cazut motiunea PSD decat era inainte”, a spus europarlamentarul PNL la România Tv.

Citeşte şi Florin Cîtu demolează PSD-ul, în ziua Moţiunii: Ați dezvoltat o obsesie, vă e frică! Mai țineți minte când trompetele pesediste anunțau foamete?

Legat de alegerile interne din partid, europarlamentarul este convins că cel care va câştiga şefia partidului va fi Florin Cîţu.

„Lucrurile sunt simple, astazi Florin Cîţu e premier. Va asigur ca Florin Cîţu va castiga presedintia partidului şi va ramane premier indiferent de situaţie. Daca ma uit la faptul ca incepand de joi incepem batalia interna pe organizatii, pot sa va spun ca la sfarsitul acestei perioade vom faca analiza si veti vedea ca numarul va fi covarsitor in favoarea echipei reformiste”, a mai precizat europarlamentarul.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit în şedinţă comună, marţi, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „România eşuată. Recordul ‘fantastic’ al Guvernului Cîţu”. Moţiunea a strâns doar 201 voturi din cele 234 necesare.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, la finalul dezbaterilor din Parlament asupra moţiunii de cenzură, că social-democraţii sunt îngrijoraţi de sărăcia din România, dar poartă ”cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament”. ”Domnilor de la PSD, ce-mi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament şi staţi şi vă îngrijorează sărăcia din România. Domnule Ciolacu, oamenii deja ştiu, s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă”, a afirmat premierul.

Citeşte şi Diana Şoşoacă, circ la dezbaterea moţiunii de cenzură. A pus în faţa lui Cîţu un sac în care erau îngropaţi morţii COVID