Diana Şoşoacă, circ la dezbaterea moţiunii de cenzură. A pus în faţa lui Cîţu un sac în care erau îngropaţi morţii COVID

Diana Şoşoacă a făcut iar circ în plenul Parlamentului în ziua în care se dezbătea şi vota moţiune de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu. La finalul discursului său, fostul senator AUR a scos un sac negru care se folosea pentru îngroparea morţilor COVID şi pe care l-a futurat în faţa colegilor săi. Ulterior, senatorea a depus sacul în faţa premierului, în timp ce acesta rostea un discurs de la tribuna Parlamentului.

29 iun. 2021, 17:16
Diana Şoşoacă, circ la dezbaterea moţiunii de cenzură. A pus în faţa lui Cîţu un sac în care erau îngropaţi morţii COVID

Diana Şoşoacă a făcut circ în Parlament în ziua în care să dă votul pe moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîţu.

Diana Șoșoacă și-a început discursul în plenul reunit al Parlametului spunându-i președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, că dacă îi acordă 2-3 minute „îl ajută să scape de Cîțu”, moment aplaudat de PSD și AUR.

„Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2 – 3 minute îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care vaa dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale – Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti. Trecând de la umor, că asta face românul râde când e rău, idea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care pot să le schimb de o să mă rătăcesc prin ele ca să ajung la Iaşi în circumscripţie. Mă uitam să văd unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB faţă de 3% preconizat. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne de COVID, ca să aflăm de la Ministerul Sănătăţii că doar 217 au fost morţi de COVID, dar între timp cei din urmă morţi, vin acum, vor fi cei dintâi, ca să se mai mărească un pic numărul de morţi”, a spus Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu: La Palatul Victoria sunt nişte găşti dirijate doar de interesele lor. Cîţu – „un megaloman periculos rupt total de realitate”, Barna – „penalul de tip nou”

În timp ce se afla la tribună, Diana Şoşoacă a scos un sac negru şi a explicat că astfel erau puşi morţii decedaţi de COVID-19.

„Mă uitam la vaccinare. Eu ştiam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale. Nu mici, nu muştar, nu trotinete şi ar fi trebuit conform legislaţiei naţionale şi internaţionale să anunţaţi poporul roman şi mai ales adolescenţii şi copiii că această vaccinare are efecte adverse. Când domnule Cîţu vă uitaţi în urmă pe mâinile dumneavoastră şi ale întregului Guvern stă sânge”, a completat Şoşoacă.

Citeşte şi: Cîţu vrea să rămână la guvernare până în 2028 că să administreze banii din PNRR: Altfel ajung în buzunarele baronilor PSD

Ulterior, în timpul unei intervenţii în plen a premierului, Diana Şoşoacă a venit în faţa lui şi a aşezat un sac negru în faţa lui.

”Aici sunt voturile dumneavoastră. Nu veți putea fi iertați nicioadată” s-a auzit spunând senatoarea Diana Șoșoacă.

”Faceți ceva. Nu știu, luați-i sacul” s-a auzit și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților.