EXCLUSIV Scandal la Cotroceni! George Simion a fost interzis la recepția de Ziua Națională: ”Mă bucur că s-a terminat și mascarada”

Liderul AUR, George Simion, nu a fost invitat de către președintele Klaus Iohannis la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale, de la Palatul Cotroceni.

01 dec. 2022, 16:26
EXCLUSIV Scandal la Cotroceni! George Simion a fost interzis la recepția de Ziua Națională: ”Mă bucur că s-a terminat și mascarada”

Scandal la recepția de la Cotroceni! Liderul AUR, George Simion, nu a fost invitat de către președintele Klaus Iohannis la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale, de la Palatul Cotroceni.

Citește și Maia Sandu, mesaj pentru români de 1 Decembrie: „România este iubită în Republica Moldova pentru umărul pe care ne putem baza când ne este greu”

”Noi reprezentăm mișcarea patriotică, mișcarea românilor, care de fiecare dată pe 1 decembrie sunt acolo unde s-a făcut Unirea, la Alba Iulia. Primul an în care am fost eu la Alba Iulia a fost 2006, de la an la an, suntem mai mulți. Mă bucur că s-a terminat și mascarada și acum românii sunt liberi și pot participa la Ziua Națională. Ne gândim către frații din Cernăuți și frații din Chișinău, care nu sunt acum în țară. Ne gândim și la românii care acum sunt plecați peste hotare de aceea trebuie să luăm exemplu de la eroii neamului, de la Avram Iancu, de la Mihai Viteazul, de la toți cei care au statui în țară și de la cei care nu au statui, de la sfinții închisorilor, de la cei care și-au dat viața ca România să fie mare de la Nistru și până la Tisa”, a declarat George Simion, la România TV.

George Simion nu a fost invitat la recepția de Ziua Națională, de la Palatul Cotroceni

Întrebat dacă l-a supărat faptul că nu a fost invitat la recepția de Ziua Națională, de la Cotroceni, George Simion a răspuns:” Păi ce să caut la Cotroceni? Mă simt mult mai bine aici, între oameni cinstiți, patrioți adevărați. la Cotroceni eram lângă oamenii lui Klaus Iohannis care fac afaceri cu BMW-urile, nu aveam că căuta acolo. Noi în fiecare an suntem aici la Alba Iulia! Ne simțim cel mai bine aici și mâine facem trei ani de existență, trei ani de AUR.”

Chiar dacă președintele Klaus Iohannis l-ar fi invitat la recepția de Ziua Națională, de la Cotroceni, liderul AUR a spus că nu ar fi mers pentru că el oricum s-ar fi aflat în mijlocul mulțimii de la Alba Iulia.

Cu ocazia zilei naționale, George Simion le-a transmis un mesaj românilor din țară, dar și celor plecați peste hotare.

”Îi iubim și este timpul să reîntregim țara! este timpul să ne aducem frații plecați peste hotare acasă, să facem o țară normală, pentru că avem o țară bogată și o populație sărăcită. E timpul să îi aducem pe toți acasă, ne gândim la ei!”; a mai spus președintele AUR.

Citește și Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!