EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, reacție după ce soția sa susține că este șantajată cu imagini intime: „Confundă ficţiunea cu realitatea, poate e victima vreunui amant”

Soțul Dianei Șoșoacă a negat vehement ipoteza că fosta sa șefă de partid ar fi putut să sugereze că el este cel care ar fi realizat filmările compromițătoare.

19 mart. 2024, 23:09
EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, reacție după ce soția sa susține că este șantajată cu imagini intime: „Confundă ficţiunea cu realitatea, poate e victima vreunui amant”
Probleme de familie: Diana Şoşoacă, desfiinţată de soţ, după ce l-a exclus din partid. "Nu pot accepta acţiunile ei abuzive"

Silvestru Şoşoacă a declarat că că senatoarea este disperată să atragă atenția, popularitate ei fiind în cădere liberă, iar dacă astfel de imagini ar exista, atunci poate fi vorba de răzbunarea unui amant.

“Doamne ferește, așa ceva nu se face între soți! Dar dacă i s-au făcut avansuri în această perioadă putea să o pățească. Ea este victimă a unui eventual amant. Ţutulica in niciun caz pentru el diana e omul care îi aduce 10-12 mii de euro pe luna, sa iei niste bani de la cineva e suficient. Se exagerează, Diana e nr.1 pe victimizare în România.

Eu spun că acesta este ultimul mandat al ei de senator. (…) Ea încearcă cu disperare să atragă atenția, a ajuns de la o cotă de popularitate de 28% la 4%”, a susținut Silvestru Şoşoacă în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant, de la România TV.

Diana Șoșoacă, val de plângeri penale după ce a fost șantajată: „Am fost amenințată că, dacă nu demisionez, se vor da filmări cu mine când mă spăl. Iau în greutate de stres, de teamă că oricând mi se poate întâmpla orice”

Fostul prim-vicepreședinte SOS România a mai declarat că își propune ca în toamnă să intre în Parlament, după ce în urmă cu 4 ani ar fi făcut un pas înapoi, pentru a-i face loc Dianei Șoșoacă.

Silvestru Şoşoacă susţine că a încercat să divorţeze la notar, dar că se opune soţia sa, care nu vrea să renunţe la nume.

Senatoarea a susținut că ar fi victima unei campanii murdare, cu scopul de a o face să iasă din cursa politică. Aceasta a afirmat că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea, care vor fi făcute publice, dacă nu renunță la funcția de senator.

”Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia.

Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale.(…) Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva.

Nu mi-am dat seama de consecințe, de nivelul la care am ajuns, nu am conștientizat la început de gravitatea lucrurilor”, a susținut Diana Șoșoacă.

Citeste si Silvestru Șoșoacă o acuză pe „viitoarea fostă soție” de ipocrizie, după circul cu polițiștii care i-au suspendat permisul: „E campioană la a-și bate joc de Poliția Română, dar în alte state stă drepți. Păi, nu ai o poziție a ta față de toate autoritățile din lume?”

 

De la ce a pornit scandalul în familia Șoșoacă
Scandalul dintre cei doi a început atunci când senatoarea l-a suspendat pe Silvestru Şoşoacă din conducerea partidului SOS România, în urmă cu câteva zile. Ea spunea atunci că, deși el e supărat din cauza deciziei, ei rămân o familie, făcând acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

La scurt timp, soțul acesteia a reacționat. El spunea că a aflat de această decizie „ilegală” din presă și ține să precizeze că proiectul SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”. De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”.