EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, în direct la România TV cu brăţara de la Poliţie: „Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Soţul Dianei Şoşoacă, Silvestru Şoşoacă, a ajuns marţi în faţa poliţiştilor sectiei 6, în urma unei plângeri făcute chiar de senatoare, acestuia fiindu-i emis un ordin de restricţie şi o brăţară de monitorizare, prin care organele legii să se asigure că nu se apropie la mai puţin de 200 de metri de soţia sa.

02 apr. 2024, 23:47
EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, în direct la România TV cu brăţara de la Poliţie: „Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Imediat după ce a ieşit din secţia de poliţie, Silvestru Şoşoacă a venit direct în studioul România TV, unde a participat la o ediţie specială a emisiunii Punctul Culminant, ralizată de Victor Ciutacu.

Silvestru Şoşoacă a povestit întreaga desfăşurare a evenimentelor şi a răpuns întrebărilor realizatorului şi ale celorlalţi invitaţi.

Silvestru Șoșoacă, încă soțul senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă, a prezentat în direct la România TV dispozitivul de urmărire montat de poliție după ce pe numele bărbatului s-a emis ordine de protecție provizoriu, acesta neputând să se apropie de senatoare la mai puțin de 200 metri.

„Am făcut apel la decizia aceasta, cu monitorizarea. Avocații se vor ocupa și mâine o să facă cerere la procuror și apoi se va merge la judecător.

N-are voie să stea sub 30 la sută. Eu nu am fost audiat astăzi. Asta se face doar în fața judecătorului, în maxim 5 zile.

„Am stat acolo vreo doua ore, ca primele patru nu au functionat. E un GPS legat la un telefon cu un soft aparte, care este conectat, dupa care telefonul asta e intr-o conexiune cu al nevestei mele, sa-i zicem Iovanovici. Daca ma apropii la mai putin de 200 de metri intra in alarma.

Sper ca maine sa rezolv, echipa mea de avocati a pregatit deja un atac asupra deciziei asteia. E totul formulat, maine dimineata se depune, sa speram ca scap. Telefonul  nu are voie sa stea la mai putin de 30%, iarasi intra in alarma.

Daca noi ne certam acum si merg la politie si spun ca mi-ati provocat o stare de panica, primiti 5 zile cu bratara asta. Eu nu am fost audiat azi. Asta se face doar de judecator, maine sper eu. Eu am vazut doar un rezumat scris aproape lizibil al declaratiei sotiei. Nu e declaratia ei toata.

Am citit ca am atacat-o pe internet si i-am produs o stare de panica, ca ea e si fricoasa de fel, si alte aberatii de genul asta.”, a declarat soţul senatoarei.

Citeşte şi: UPDATE: Diana şi Silvestru Şoşoacă, despărţiţi cu brăţară de monitorizare, Diana Şoşoacă a obţinut ordinul de protecţie

Soţul senatoarei a răspuns şi acuzaţiilor acesteia conform cărora ar fi atacat-o, chiar cu un cuţit.

„Colegii dvs mi-au spus ca am si amenintat-o cu un cutit. Penibil. Trebuie un proiect de lege pentru un test psihologic pentru parlamentari, ca scapa toti nebunii in Parlament.

E o razbunare a Dianei, pe care toti o banuim de probleme psihice, probabil si din invidie, si din gelozie mai nou, poate. M-a dat afara din partid miseleste, din casa avea dreptul, ca era casa ei.

Cu partidul, cum a lucrat, nu face cinste nimanui. In sapte ani nu am ridicat niciodata mana. Nici ea, sa ne intelegem. Nici pomeneala sa ridic mana la copii, eu o duceam la scoala in fiecare dimineata, ma trezeam la 6, apoi tot eu o luam in majoritatea cazurilor. In schimb Diana se trezea la 11-12 ziua, chiar si pana la 13. Ca ea zicea ca doarme 2-3 ore pe noapte. Pai da, dar cate pe zi? Ca daca pierzi timpul noaptea pe internet, normal ca ziua dormi.”, a mai spus Silvestru Şoşoacă.

Fostul vicepreşedinte al SOS România a prezentat şi procesul verbal în care erau detaliate faptele pentru care i-a fost aplicat ordinul de restricţie.

„Nu mi s-a prezentat nicio proba. Doar acest rezumat al acuzatiilor. Eu de vreo o luna de zile nu am mai vorbit cu Diana absolut deloc, nici prin mesaje, nici la telefon, in niciun fel.

SOS a ajuns sub 2%, se alege praful de toata munca mea. Diana face acuzatii gratuite ca mitraliera, eu am zis sa o las, poate divortam si noi normal, ca se mai intampla, mai am si eu unul, mai are si ea doua, dar pana la urma o sa ii fac si eu o plangere pentru defaimare.

Eu o stiu foarte bine pe Diana, e o actrita, cea mai buna actrita din Parlament. Eu cred ca intalnirile ale doua nocturne au deranjat-o pe ea. Ea m-a denigrat foarte tare, eu am iesit cu o scrisoare deschisa. Ea m-a provocat, eu doar am dat de fiecare cate o replica. Plus ca zi de zi, la emisiunea Ţuţurică TV (n.r. a lui Luis Lazarus) m-a facut praf.

Nu se poate divorta la notariat, pentru ca s-a razgandit, desi ea a zis la inceput ca asta vrea, sa terminam rapid.”, a arătat acesta.

Citeşte şi: EXCLUSIV VIDEO Piedone intervine personal după ce un copac din sectorul 5 a căzut peste o casă: „Nicuşor va achita nota de plată pe 9 iunie”

Slvestru susţine că, după ce va rezolva problema ordinului de restricţie, o va acţiona, la rândul său, în justiţie pe soţia sa.

„Bineinteles. Nu sunt victima, dar sunt atacat de ea, din punct de vedere juridic. Azi nu m-am asteptat. Dar daca primesti lovitura dupa lovitura, trebuie sa te aperi.”, a dezvăluit politicianul.

Soţul Dianei Şoşoacă este cpnvins că tot scandalul dinte el şi senatoare a pornit de la persoane din afara familiei, care au influenţat-o pe aceasta, pentru a distruge partidul SOS România.

„Sigur, dintr-un partid cu sanse bune, sigur intram in Parlament, iar acum am devenit un partid care sigur nu va intra in Parlament. Ea a atacat prima. Ea tot timpul vrea sa intre peste libertatea altora. Libertatea ei poate sa existe, dar fara sa mi-o incalce pe a mea. E clar ca nu are nicio proba, nu exista asa ceva, pentru ca acum o luna si ceva eu tot mai vorbeam cu ea, iar eu incercam sa pastrez o linie cavalereasca, iar ea imi aducea tot felul de invective. Si am dat unele publicitatii si asa ca a incetat si nu am mai vorbit deloc. Daca avea ceva, le prezenta de atunci.

A scos acum ca am amenintat-o cu cutitul. E penibil, de ce nu maceta sau sabie, drujba? Diana a mai pierdut procese, nu castiga 90%, cum zicea ea.”, a  spus Silvestru Şoşoacă.

Citeşte şi: Lidia Vadim Tudor este candidatul surpriză al AUR pentru primăria sectorului 5. Fiica lui Vadim se va lupta cu fiul lui Piedone