EXCLUSIV Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „De la autopsie nu avem niciun răspuns. Am fost prima care l-a văzut mort”

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat pentru Romania TV că nu a primit încă rezultatele autopsiei, dar speră că totuși se va face dreptate în cazul morții regretatului artist.

09 nov. 2021, 23:35
EXCLUSIV Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „De la autopsie nu avem niciun răspuns. Am fost prima care l-a văzut mort”

Sora lui petrică Mâțu Stoian a declarat pentru România TV că așteaptă rezultatele autopsiei maestrului de la Institutul Mina Minovici.

Aceasta a povestit cum a stat la căpătâiul artistului din momentul în care Mâțu Stoian a ajuns la Spitalul Județean la Urgențe și până când maestrul a închis ochii.

Petrică Mîţu Stoian nu şi-a ales locul de veci la întâmplare. Cine este femeia lângă care va fi înmormântat

„De la autopsie nu avem niciun răspuns. Se fac analize la Mina Minovici. Cum să fie bolnav, a venit cu mașina până în Caraș Severin. El a venit să se relaxeze, așa spunea el. Când am ajuns, el era la Reșița la Urgență și l-am întrebat „De ce te-ai dus Petrica acolo?”, dar el era prea rău să-mi răspundă. Eu am fost prima care l-a vazut mort, eram la ușă, am stat la ușă acolo de când am ajuns. Am vorbit cu el. Am ajuns la Reșița, s-a bucurat că am venit probabil s-a gândit că îl vom ajuta cumva, situația s-a agravat în două ore, speram să se îndrepe lucrurile, dar el era tot mai grav. Medicii l-au dus la ATI a stat două ore și apoi a murit.”, a mărturisit sora artistului.

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian, declaraţii cutremurătoare despre ultimele lui clipe de viaţă!

Întrebate dacă Petrică Mîţu Stoian s-a plâns vreodată că are probleme de sănătate, surorile artistului au spus: „Cu tensiunea, ca orice om. Nu suntem sănătoşi toţi. Nu ştiam să fie grav”.

Surorile artistului cred că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă ar mai fi fost şi astăzi printre noi.

„Părerea mea e că la clinica aceea… el nu trebuia acolo internat. A spus că merge în staţiune, nu a specificat unde şi cum. A spus că merge să se odihnească. Şi apoi am aflat dimineaţa, m-a sunat copilul fratelui meu şi mi-a spus că Petre e rău. Mă sperii şi eu, mă panichez, nu mai ştiu exact cum a fost în momentul acela. L-am sunat pe soţ, i-am spus să mergem la spital în Reşiţa. Am aflat că a mers la clinica respectivă să se trateze”.

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au mai spus surorile artistului.Ce discuţii avea artistul cu surorile lui

Rezultat şocant după autopsia lui Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit marele artist, ce au găsit medicii la necropsie

„Fată, ai grijă, că e Covid-ul mare, ai grijă, nu umbla. Şi la spital, cu fetele alea, cu asistentele, îmi spunea.. dar ce mai tot îmi puteţi, pleacă, teroristo, era una mai brutală… Glumea cu ele, cu asistetele. Dar tot era drăguţ, cum era el de obicei”.

„Mi-a spus că urma să se opereze. Avea o valvă la inimă, urma să se opreze la Timişoara. Trebuia să se opereze mai demult, dar i-a fost frică”.