EXCLUSIV Soţia lui Rudel Obreja, după apariţia imaginilor cu fostul şef al FR Box afectat de cancer: „Nu este un tertip, i-a fost pusă viaţa în pericol!” VIDEO

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, a fost eliberat din închisoare, la finalul lui iulie, pentru trei luni, pentru a se trata de cancer într-un spital civil.

17 aug. 2022, 13:14

Imaginile și filmările apărute miercuri în presă sunt în măsură să pună capăt oricăror speculații ce s-au făcut în urma eliberării lui Rudel Obreja din penitenciar, privind starea de sănătate a acestuia.

Fostul președinte al Federației Române de box este vizibil slăbit, de nerecunoscut, și se deplasează cu mare greutate. Soția sa a fost cea care a condus mașina, Rudel Obreja urcându-se cu dificultate pe locul din dreapta.

Potrivit familiei sale, Obreja se plângea de dureri abdominale de trei luni, iar în cele din urmă a fost transportat la spital şi a fost diagnosticat cu cancer avansat.

Într-o intervenţie exclusivă la România TV, soţia lui Obreja a acuzat că starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat în închisoare şi că acesta ar fi fost transportat la spital târziu, deşi se afla într-o stare critică.

Citeşte şi: De nerecunoscut! Primele imagini cu Rudel Obreja după ce a fost eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer GALERIE FOTO

„Aceste imagini sunt din fata casei noastre. Singurele deplasari pe care le face sotul meu sunt la si de la spital, pentru tratamente. Poate intr-un fel este mai bine ca au aparut, ca sa vada si sa se convinga toata lumea ca nu este un tertip pentru ca sotul meu sa iasa de la inchisoare, ci pur si simplu viata lui a fost pusa in pericol, tergiversandu-se acest timp de a ajunge la spital.

Tratamentul este abia la inceput, este un tratament indelungat, toti cei care cunosc aceasta afectiune stiu ca este ceva indelungat. Are cura o data la doua saptamani. Deocamdata nu se pune problema sa fie operat, pentru ca a fost descoperit foarte tarziu, astfel ca trebuie sa faca foarte multe cure de chimioterapie pana sa se poata vorbi de operatie. Dar, intr-adevar, telul nostru este ca sotul meu sa invinga aceasta boala.

Iubirea si credinta in Dumnezeu ne dau putere sa mergem mai departe.”, a spus Antonia Obreja.

Citeşte şi: Nuntă mare în showbiz. Gabriela Cristoiu se mărită. Incredibil cine este mirele: „De la prima întâlnire am fost cerută în căsătorie, sunt emoționată”