Nuntă mare în showbiz. Gabriela Cristoiu se mărită. Incredibil cine este mirele: „De la prima întâlnire am fost cerută în căsătorie, sunt emoționată”

Se anunţă nuntă mare în showbiz. Gabriela Cristoiu se mărită cu bărbatul despre care spunea recent că o hărţuieşte.

17 aug. 2022, 11:40
Nuntă mare în showbiz. Gabriela Cristoiu se mărită. Incredibil cine este mirele: „De la prima întâlnire am fost cerută în căsătorie, sunt emoționată”

Nuntă mare în showbiz. Frumoasa Gabriela Cristoiu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste chiar cu bărbatul despre care spunea recent că o hărţuieşte.

Nuntă mare în showbiz. Gabriela Cristoiu se mărită cu cel care o hărţuia

Citeşte şi O celebră vedetă de la noi a suferit un preinfarct. A luat medicamente după ureche: „Am trecut prin cele mai grele momente!” VIDEO

Deşi la începutul lunii august declara că de jumătate de an este terorizată cu mesaje de un bărbat, acum se pare că a decis să se mărite cu el. Vestea cea mare a fost dată chiar de Gabriela Cristoiu.

Se pare că vedeta a cedat în faţa insistenţelor bărbatului şi a acceptat să meargă la o întâlnire. Totul a decurs mai bine decât se aştepta, ba chiar a fost cerută în căsătorie.

”În urmă cu două săptămâni vă spuneam că am un admirator care îmi scria zi și noapte, foarte multe mesaje. I-am spus că îl dau în judecată, mă simțeam hărțuită. La un moment dat am cedat, i-am răspuns domnului.(…) L-am întâlnit pe acest bărbat.. mi-a fost greu pentru că eu nu prea dau curs întâlnirilor și când am cedat și l-am întâlnit .. știți cum sunt relațiile acelea care durează 20 de ani și nu ajungi la căsătorie.. ei, uite că se întâmplă să te vezi o singură dată și să te ceară în căsătorie. De la prima întâlnire am fost cerută în căsătorie. Sunt emoționată.”, a declarat bruneta la Antena Stars.

Citeşte şi Raluca Bădulescu, primele imagini cu noul iubit după divorţul de Florin FOTO