EXCLUSIV Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel, tot mai precară: „N-am deloc energie. A fost prima oară în 60 de ani când n-am ajuns la un spectacol la Constantin Tănase. Mi-a fost rău, rău”

Starea de sănătate a maestrului Alexandru Arşinel nu a fost foarte bună în ultima vreme. La începutul lunii februarie, marele actor a ajuns de urgenţă la spital după un puseu de tensiune. În ultima parte a anului trecut, maestrul a suferit două operaţii pe inimă, dintre care una pe cord deschis.

17 feb. 2022, 13:16
EXCLUSIV Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel, tot mai precară: „N-am deloc energie. A fost prima oară în 60 de ani când n-am ajuns la un spectacol la Constantin Tănase. Mi-a fost rău, rău”

Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel nu dă, deocamdată, semne de ameliorare. Într-o declaraţie exclusivă pentru România TV, marele actor a dezvăluit că cel mai mare regret pe care l-a a vut în ultimele zile este acela că, pentru prima oară în 60 de ani, nu a reuşit să ajungă la un spectacol la Teatrul „Constantin Tănase”.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel, tot mai precară

Actorul are, însă, planuri mari pentru perioada următoare. Intenţionează să petreacă două săptămâni într-o clinică de recuperare din Otopeni alături de soţia lui, apoi să se retragă la casa pe care o are în Sinaia.

Eu am adunat nişte ani. Ieri mi-a explicat băiatul cel mare, când am făcut operaţia pe inimă de valvă, doctorul îmi mai dădea doi ani. E o operaţie serioasă, eu nu am ştiut absolut nimic. Din cauza asta nu m-am simţit prea bine, nu am forţă, nu am energie în mine. Operaţia a reuşit, însă eu sunt moleşit.

Am şi stat mult culcat că n-am avut încotro. Am noroc, însă, că sunt pensionar şi nu mi se cere efort prea mare. Regret din suflet că, în cei 60 de ani, a fost pentru prima dată când nu am fost la spectacol. Am fost la repetiţie şi nu am fost la spectacol. Mi-a fost rău, chiar rău, rău. Spre primăvară o să mă mut la Sinaia unde încerc să mă refac”, a declarat maestrul pentru România TV.

Citeste si Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Cum a fost fotografiat actorul

Alexandru Arșinel, dezvăluiri după operațiile suferite: „Am rămas cu niște sechele”

Alexandru Arșinel încă se recuperează după ce, la finele anului 2021, a suferit o operaţie pe cord deschis. Actorul s-a declarat optimist, precizând că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună.

Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine.

E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.ro.

Citeste si Alexandru Arşinel e supărat pe Dumnezeu: „Nu m-ai ajutat încă şi te rog în fiecare zi”. Ce ar face dacă mâine ar fi ultima zi din viaţa lui