Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Cum a fost fotografiat actorul

Alexandru Arşinel a fost ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Operat recent pe inimă, actorul s-a necăjit din cauza unor decizii administrative ale primarului Nicușor Dan, dar tot nu se lasă. Recent, a fost fotografiat în ipostaze greu de privit.

15 feb. 2022, 11:11
Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Cum a fost fotografiat actorul
Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină

Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină. Actorul își conduce singur mașina de acasă până la Teatrul Constantin Tănase și înapoi, pentru că nimic nu-l poate ține departe de scenă.

Alexandru Arşinel, ajutat de colegii de la teatru să se urce în maşină

Recent, a fost surprins în fața Teatrului Constantin Tănase, făcând câteva manevre complicate pentru a ieși din parcare și pentru a pleca spre casă, la volanul automobilului propriu, potrivit Click.ro.

Deși au trecut numai două săptămâni de când Arșinel a chemat Salvarea pentru că simțea rău, actorul s-a întors la muncă, și nu oricum, ci conducându-și singur mașina. Din imagine, se vede că Arșinel se mișcă în continuare greu.

La plecarea de la teatru, Arșinel a fost ajutat să urce în mașină de câțiva angajați, care au avut grijă să rabateze oglinzile mașinii și au apelat la îngăduința celorlalți șoferi din trafic, pentru a-l ajuta pe fostul director să iasă din parcare.

Citeşte şi: Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112

Alexandru Arşinel e supărat pe Dumnezeu

Alexandru Arşinel este un monstru sacru al teatrului românesc, fiind printre cei mai apreciați și iubiți actori din țara noastră. Chiar dacă are 82 de ani, încă nu este pregătit să „tragă cortina” și continuă să joace cu aceeași pasiune cu care a urcat pentru prima dată pe  scenă.

Totuși, ultima perioadă a fost destul de delicată pentru acesta și asta nu doar din cauza pandemiei de coronavirus, care a anulat mai toate spectacolele. Problemele de sănătate pare că nu-i mai dau pace lui Alexandru Arșinel, care a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale complicate în ultima perioadă.

Încercați să faceți un exercițiu de imaginație. Mâine vine Dumnezeu și zice: „Nelu, contractul pe care noi l-am semnat în 1939…” Ce i-ați spune?”, a fost întrebarea pusă de Dan Negru, într-un interviu postat pe Facebook. (Vezi AICI răspunsul lui Alexandru Arşinel)