EXCLUSIV | Tableta Dianei Şoşoacă a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări. Uluitor cine i-a luat-o şi din ce motiv

Avem informații în exclusivitate. S-a găsit tableta senatoarei Diana Șoșoacă. Polițiștii au vizionat camerele de supraveghere.

29 dec. 2021, 13:12
EXCLUSIV | Tableta Dianei Şoşoacă a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări. Uluitor cine i-a luat-o şi din ce motiv

O anchetă de amploare a fost declanşată din momentul în care Diana Şoşoacă a anunţat că i-a fost furată tableta STS. Poliţiştii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. A fost o anchetă de amploare. I s-au luat declaraţii Dianei Şoşoacă.

Iată că astăzi a fost găsită tableta Dianei Şoşoacă, aude clarat surse din rândul anchetatorilor pentru România TV.

Tableta şi stickurile au fost găsite în biroul unei alte senatoare care a declarat că le-a luat din greşeală. În acest moment, vorbim despre un dosar penal deschis pentru furt.

Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Secţiei 17, acolo a fost depusă plângerea de către Diana Şoşoacă. Procurorii instrumentează acest dosar penal de furt. Ei vor decide dacă îl vor clasa sau dacă vor merge mai departe cu ancheta.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, anunţ de ultimă oră despre ÎNCHIDEREA ŞCOLILOR. Cum arată noua structură a anului şcolar, după vacanţa de iarnă

Pe 16 decembrie, Diana Şoşoacă a făcut declaraţii explozive, la Judecătoria Sector 1, spunând că i-a fost furat laptopul pus la dispoziţie de Parlament în care se afla inclusiv o iniţiativă legislativă referitoare la răspunderea magistraţilor. Mai mult, Diana Şoşoacă spunea că totul este pus la cale de serviciile de informaţii pentru că ar fi „totul cusut cu aţă albă”.

„Este un atac! Tableta STS ar fi trebuit să fie descoperită de STS în câteva secunde. Ieri, vorbind cu STS la telefon mi s-a comunicat că ei nu pot să detecteze tableta STS. Cum nu puteţi? Când aveţi sistem special de operare care detectează în două secunde locul în care se află. Avem un serviciu STS care nu face altceva decât să umble la voturi!

Senatoarea a explicat că şi „tableta STS conţine inclusiv accesul la Senat, la Parlament, la şedinţele comune, la vot, la listele de vot, la iniţiative legislative. Te poţi loga în tot sistemul de stat de pe el. Poţi suna la echipele speciale SPP, STS.”

„În acest context în care STS nu poate să descopere nici măcar o tabletă a unui parlamentar care conţine secrete de stat (…) Cred că STS ar trebui desfiinţat”, a acuzat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă, declaraţii halucinante: „Deţin informaţii pe care dacă vi le-aş da acum, aş ditruge o parte din UE şi din NATO”

„Sunt singură împotriva tuturor. În Parlamentul ăla nu sunt singură. Sunt mulţi parlamentari care mă susţin. (…) Îmi dau informaţii din SRI şi SIE. Deţin informaţii pe care dacă vi le-aş da acum, as distruge o parte din UE şi o parte din NATO”, a mai spus Şoşoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă acuză serviciile secrete. „Mi-au furat laptopul. Sunt secrete de stat. Mi se pare totul cusut cu aţă albă”