Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Sora artistului a făcut dezvăluirea cu lacimi în ochi VIDEO

Anchete și controale la clinica privată după decesul lui Petrică Mîțu Stoian. DSP a trimit o echipă pentru a verifica clinica, iar procurorii îi verifică telefonul. Rudele şi amintesc de ultimele discuţii cu marele artist.

11 nov. 2021, 15:29
Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Sora artistului a făcut dezvăluirea cu lacimi în ochi VIDEO

Miercuri, 10 noiembrie, a avut loc înmormântarea lui Petrică Mîţu Stoian. Prietenii și oamenii care l-au iubit pe artist l-au condus pe ultimul drum.  Sora lui Petrică Mîțu Stoian a povestit care au fost ultimele cuvinte ale cântărețului cu puțin timp înainte de a muri. Acesta a spus că artistul se simțea foarte rău dar că avea speranță că va trece peste probleme.

Maria Tărchilă, sora cântărețului, a povestit printre lacrimi despre ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîţu Stoian: „Când m-am dus la el, a zâmbit. Mi-a zis, soru-mea, uite și tu cum am ajuns! I-am zis, taci, nu trebuie să te lași! Nu trebuie să te lași! Atunci el a zis „nu mai pot, nu mai pot!” Voiam să facem totul să îl salvăm. Pentru mine rămâne cea mai iubită ființă. Dacă nu mergea acolo, ar mai fi trăit mult și bine. Vrem să iasă la iveală ce s-a întâmplat și să nu mai moară nimeni.”

EXCLUSIV VIDEO Fosta soţie a lui Petrică Mîţu Stoian, apariţie discretă la înmormântare. Ce a primit la divorţ

Sora artistului a vorbit și despre tot ce s-a scris legat de conflictele dintre Niculina Stoican și Petrică Mîţu Stoian. Aceasta a povestit că artista a fost extrem de afectată de moartea cântărețului și că nimic din ce s-a întâmplat între cei doi nu a fost atât de grav: „Niculina e rea de gură, nu e rea la suflet”.

Copleșit de cele întâmplate și chinuit de faptul că trebuie să își conducă cel mai bun prieten pe ultimul drum, Constantin Enceanu a declarat:

„Am stat minute în șir la căpătâiul lui. Nu am făcut asta cu nimeni…Decât cu mama și cu tata….Încercam să îl ating și să îl întreb de ce, de ce ai făcut-o…. L-am condus pe ultimul drum cum cred că și-ar fi dorit…Frumos!”

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian cer dreptate: „Au fost nereguli. A murit cu zile!”

Sfâșiate de o durere fără margini, surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu pot accepta că moartea fratelui lor nu putea să fie evitată. Deși spun că nu vor să facă acuzații directe, femeile susțin că artistul s-a simțit foarte bine până să se ducă la clinica privată unde a beneficiat de terapie hiperbară.

Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

„Credem că a murit cu zile, pentru că el a venit pe picioare, a condus de la Craiova până la Reșița, de la Reșița până la Sasca, unde au ei clinica, și după a doua zi, până seara, să moară?! Cum poate să fie așa. Eu nu cred că se întâmplă asta așa. Eu am convingerea asta că ceva a fost în neregulă acolo, dar nu știu ce. Eu nu acuz pe nimeni, dar ancheta va desluși această poveste tragică”, a spus una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian.