Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican. Doru Guşman susține că regretatul artist s-ar fi pensionat din cauza ei și că ar fi plecat de la Ansamblul „Maria Tănase' din Craiova ca să nu o mai vadă. Niculina Stoican a evitat să intre în polemică.

10 nov. 2021, 13:37
Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

Niculina Stoican a trecut peste polemici şi a postat mesaje emoţionante în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. „…….ar trebui să știu ce să spun,dar nu știu!!!..
Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!!!…
Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!!..
Drum lin Petre!!!…Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!!!!..”, a scris Niculina Stoican pe Facebook

Niculina Stoican rupe tăcerea despre relaţia cu Petrică Mâţu Stoian. „A plecat pentru că a dorit să plece, să trăiască pentru el!”

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican, după ce a aflat că trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Bărbatul susține că regretatul solist nu și-ar fi dorit una ca asta, pentru că ar fi plecat supărat din cadrul instituției. Totodată, Doru Guşman a spus că marele cântăreț s-ar fi pensionat din cauza artistei și că ea l-ar fi terorizat și umilit.

 

Lacrimi şi durere în ziua în care Petrică Mîţu Stoian este condus pe ultimul. Momente emoţionante de la înmormântarea artistului

Niculina Stoican a susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei, ci că avea vârsta de pensionare. În plus, ea a mai spus că nu s-ar fi certat cu el niciodată.

„Nu este nimic adevărat. Petre s-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare şi atunci când eu i-am zis… Petre, tu nu eşti un om care să-ţi întrerupi activitatea, tu trebuie să continui…mi-a spus că nu mai vrea. Că îşi doreşte foarte mult ca de aici înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el şi cât vrea el.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican: „A plecat din cauza ei, îl teroriza, îl umilea”
Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viaţa mea. Vocile care spun, îşi asumă ceea ce spun, eu îmi asum ceea ce spun. Niciodată, în viaţa mea, nu m-am certat cu el. Noi am avut discuţii pe un motiv sau altul, discuţii care pot fi constructive, pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat’, a declarat artista.

Petrică Mîțu Stoian a fost condus miercuri pe ultimul drum. Mulţimea de oameni care participă la înmormântarea cântărețului a umplut străzile Craiovei.

Recent, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreța și-a adunat toate puterile și a făcut o serie de declarații tulburătoare despre cum a primit vestea că cel care i-a fost coleg ani buni a murit. Vedeta a mărturisit că în tot timpul cât Petrică Mâțu Stoian a fost la spital, aceasta a ținut legătura cu sora artistului, Mia, pentru a fi mereu la curent cu ultimele detalii legate de starea de sănătate a cântărețului.

Niculina Stocan a ținut mereu legătura cu sora cântărețului, iar după ce a terminat una dintre conversațiile telefonice cu aceasta, la foarte puțin timp, cineva a contacta-o și i-a spus că Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă. „Am sperat până în ultima clipă că toate demersurile care au fost făcute de apropiați, de ei, de familie, vor avea un rezultat bun. Din păcate, el nu a rezistat. (…) Eu vestea am primit-o, fiind la telefon, închisisem telefonul cu Mia și vorbeam cu altcineva la telefon și în timp ce vorbeam persoana respetivă mi-a spus, cum se anunță la știri că a murit deja. Așa am primit eu vestea.”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.