EXCLUSIV Văduva lui Rudel Obreja, acuzaţii incendiare: „Medicul din penitenciar a făcut un act de crimă”

Duminică, 12 martie, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a încetat din viaţă la doar 57 de ani, după o aprigă bătălie cu o boală nemiloasă, din mai multe surse rezultând că ar fi fost vorba de cancer pancreatic.

14 mart. 2023, 13:52
EXCLUSIV Văduva lui Rudel Obreja, acuzaţii incendiare: „Medicul din penitenciar a făcut un act de crimă”

Antonia Obreja, văduva fostului campion Rudel Obreja, a intervenit telefonic, marţi, la România TV, pentru a vorbi despre soarta crudă a soţului său, dar şi despre motivele care, cel puţin, i-au grăbit moartea, făcând acuzaţii explozive la adresa autorităţilor.

„Sotul meu din pacate nu a beneficiat de un tratament uman, fiind intr-o stare foarte grava de sanatate. Multumim postului România TV, care a tras semnalele de alarma cand a fost nevoie.

Acuzaţii grave ale soţiei lui Rudel Obreja. „Analizele de la închisoare l-au scos clinic sănătos” EXCLUSIV
Rudel Obraja este in continuare viu prin tot ce a facut pentru boxul romanesc. Din pacate a fost aceasta incercare cu sanatatea. Nu voi lasa lucrurile asa, pentru ca nu a fost vorba de o infectie la o masea, ci de cancer stadiul 4, cel mai grav care exista.

Medicul din penitenciar a facut un act de crima, tinandu-l doua luni pana l-a trimis intr-o clinica de specialitate, unde i s-a pus diagnosticul.

Apoi sistemul judiciar, cu termene prelungite, cu totul prelungit. Sunt anumite stadii ale bolii cand nu mai trebuie dus la expertiza la IML, lucrurile trebuie sa se schimbe unbdeva. Imi pare rau ca acest semnal de alarma a fost moartea lui Rudel Obreja, dar acest sistem bolnav trebuie schimbat.”, a declarat Antonia Obreja, în exclusivitate pentru România TV.

Citeşte şi: Niculae Bădălău, detalii despre cum a fost filat: „Era weekend, eram la peşte, mai vorbeşti fără să ai un control”

Fostul pugilist Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box (FR Box), a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani, a anunţat CS Dinamo.

Rudel Obreja a fost depus marţi la capela de la Biserica Belvedere din Bucuresti. Toti cei care doresc pot sa ii aduca un ultim omagiu, urmand ca miercuri boxerul sa fie condus pe ultimul drum.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989.

De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional. În aprilie 2022, Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

În octombrie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei, Obreja solicitând acest lucru deoarece avea cancer cu metastaze şi dorea să se trateze corespunzător.