Niculae Bădălău, detalii despre cum a fost filat: „Era weekend, eram la peşte, mai vorbeşti fără să ai un control”

Curtea de Apel București a decis, vineri, eliberarea din arestul preventiv a fostului senator PSD Niculae Bădălău și plasarea acestuia sub control judiciar.

14 mart. 2023, 11:50
Niculae Bădălău, detalii despre cum a fost filat: „Era weekend, eram la peşte, mai vorbeşti fără să ai un control”

Niculae Bădălău face dezvăluiri-bombă! El vorbește despre modul în care a fost filat și interceptat, chiar și atunci când era la pescuit. Politicianul se află sub control judiciar și s-a prezentat în dimineaţa zilei de marţi la secția de poliție din Bolintin Vale.

„Eu am spus ca am incredere in judecatori, nu in justitie. Nu stiu cum e dosarul, probabil si regret anumite vorbe. Dar retineti contextul, eram pe balta la peste, era weekend, si mai vorbesti fara sa ai un control strict. Mai si gresim cand suntem relaxati. Eu cred ca cei ce vor decide vor fi judecatorii.”, a spus Niculae Bădălău, pentru România TV.

Bădălău a mai declarat că este pregătit de o confruntare cu denunţătorul din dosarul său de corupţie, Dan Păsat.

„Cat familia imi e aproape, nu imi e frica de nimic. In 32 de ani nu am avut niciodata probleme, chiar daca am mai avut dosare la DNA. Nu am inteles niciodata de ce acum”, a spus Bădălău, care a dezvăluit şi că denunţătorul Dan Păsat era împreună cu el „la peşte” când au fost făcute înregistrările compromiţătoare.

Citeşte şi: Moldoveni reținuți după ce au clonat site-urile a trei bănci din România. Au accesat conturile mai multor clienți și au furat sute de mii de lei

„Si dl Pasat era acolo. El dadea la nu stiu ce. Inregistrarile acelea sunt niste compilatii. Dansul da niste inregistrari. In timp ne-am mai vazut de cateva ori, lucru care n-a mai aparut la dosar. Niciodata nu mi-am ascuns telefonul. Tot timpul l-am avut la mine”, a aratat acesta.

„Nu putea Dan Pasat sa atrbuie contractele. Nu primarul le atribuie. Merg la Consiliul National de Contestatie. Ca sa scape el de alte dosare. Probabil si caracterul, si obiceiul lui, probabil alta comanda”, a mai spus Badalau.

Niculae Badalau are mai multe interdictii, el neavand voie sa plece din Romania sau sa ia legătura cu denuntătorul sau, Dan Păsat.

Citeşte şi: Amenzi de până la 2.900 de lei. Majoritatea șoferilor din România nu cunosc această lege