EXCLUSIV | Victor Ciutacu, despre declarațiile lui Gheorghița Vlad, care au stârnit panică în rândul românilor. ”Soluția este manipularea prin teroare a popoarelor”

Șeful Statului Major al Apărării, generalul Gheorghița Vlad, a afirmat, recent, că se dorește introducerea unui serviciu militar voluntar, care vizează tinerii între 18 și 35 de ani. Gheorghița Vlad a stârnit panică în rândul românilor, mai ales că a precizat că țara noastră trebuie să se pregătească în cazul unui conflict cu Rusia. Ce a spus Victor Ciutacu, în exclusivitate, pentru România TV, despre declarațiile generalului român.

08 feb. 2024, 12:49
EXCLUSIV | Victor Ciutacu, despre declarațiile lui Gheorghița Vlad, care au stârnit panică în rândul românilor. ”Soluția este manipularea prin teroare a popoarelor”

Este panică generală după declarațiile generalului Gheorghița Vlad, în care a declarat că populația României trebuie să se pregătească pentru a asigura capacitatea de apărare a țării pentru un posibil conflict cu Federația Rusă.

Citește și Victor Ciutacu, lovitură năpraznică la adresa G4Media! Îl demolează pe Cristian Pantazi după un derapaj editorial: “Băieții sunt triști că și-au pierdut apartenența la gașca celor care fac jocurile în justiție! Rar proba mai mare de tupeu jegos!”

Victor Ciutacu a făcut o analiză pe marginea declarației care a pus pe gânduri o țară întreagă.

„Ne place să recunoaștem sau nu, SUA a lăsat Europa Unită singură, cu speța războiului din Ucraina în brațe. Trump e călare pe Biden, republicanii refuză să dea drumul la bani către Ucraina. Putin e mai țeapăn pe picioare ca oricând în ultima perioadă, fostul erou planetar Zelenski nu e în stare să scape nici măcar să scape de principalul său rival, șeful armatei.

Așa că de la Bruxelles trebuie să vină și lumina și banii necesari războiului. Numai că, în condițiile în care Europa e răvășită de proteste anti guvernamentale, multe dintre ele generate direct de efectele războiul din Ucraina, este greu să mai ceri încă odată populației, de oriunde ar fi ea, să strângă cureaua, ca să îl facă pe Zelenski apărătorul lumii libere. Soluția, la îndemâna oricui are habar de psihologia maselor e manipularea prin teroare a popoarelor. Așa că, la un ordin discret, s-au stârnit rând pe rând, unul câte unul, miniștrii și șefii de oști din Europa să își avertizeze cetățenii că, dacă învinge în Ucraina, Putin o s-o ia de nebun prin Europa la cucerit țări ca Alexandru Macedon în perioada de glorie”, a spus Victor Ciutacu, în exclusivitate pentru România TV.

”Nici măcar nu s-a obosit să mai păstreze aparențele”

Printre altele, Victor Ciutacu a vorbit și despre faptul că, în momentul de față, numele lui Putin este folosit pentru controlul asupra populației.

Nici măcar nu s-a obosit să mai păstreze aparențele. S-a șters tot trecutul recent, în care invincibilul Zelenski îl călca pe cap pe neputinciosul Putin, bolnav incurabil care urma să cerșească îndurare de la KIev. Uite așa, au intrat și ai noștri în horă”, a mai spus Victor Ciutacu.

„Dat fiind faptul că Ciolacu ține totuși la aparența de om serios și nu putea rosti asemenea enormități fără să îl pufnească râsul, iar ministrul în geacă de fâș nu inspiră încredere niciun portar de bloc. Astfel că, proaspăt șef al armatei, un general cu apariție de om cumsecade fără experiența comunicării, care a dat-o direct.

Citește și Victor Ciutacu, după interviul cu Putin anunţat de Tucker Carlson: „După toate standardele jurnalistice, e un demers profesional pe cât de legitim, pe atât de necesar”

Că mâine, poimâine vine călare pe tanc nebunul de la răsărit peste noi, așa că ar fi cazul să ne apucăm de pregătire pentru apărarea patriei, și care, după ce a pornit dezbaterea publică privind mobilizarea forțată și luatul în armată cu japca, a scos de la sertar proiectele de lege pe care vânzătorii de armament și furnizorii de orice pentru o știre, nu reușiseră să le treacă până acum prin Guvern și Parlament.

Habar n-am dacă prima grijă a lui Putin e să o ia la vale prin Europa, personal înclin să cred că nu, dar părerea mea contează extrem de puțin. Am, însă, o mare satisfacție, că am apucat să vă spun cine vă ține zilele astea în teroare”, a concis Victor Ciutacu, în exclusivitate, pentru România TV.