EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre alianța AUR-USR! ”În campanie doar că nu își tăiau gâturile cu săbiile ca samuraii”

Fostul Premier al României, Victor Ponta, a vorbit, duminică seară, în exclusivitate, la România TV, despre o posibilă alianță a partidului AUR, condus de George Simion, cu partidul USR, condus de Cătălin Drulă.

25 iun. 2023, 20:50
EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre alianța AUR-USR! ”În campanie doar că nu își tăiau gâturile cu săbiile ca samuraii”
EXCLUSIV| Victor Ponta aruncă bomba despre alianța AUR-USR! ”În campanie doar că nu își tăiau gâturile cu săbiile ca samuraii”

Victor Ponta aruncă bomba despre alianța AUR-USR! Deși în ultima vreme s-a vehiculat că AUR și USR se vor alia pentru a forma o opoziție în fața coaliției PNL-PSD, Victor Ponta este de părere că cele două partide nu se vor uni.

Citește și Victor Ponta jubilează după eliberarea lui Popescu Piedone din închisoare. Fostul premier vrea răzbunare

Victor Ponta aruncă bomba despre alianța AUR-USR!

Cu toate acestea, fostul premier a subliniat că în urmă cu câțiva ani nimeni nu își imagina că PSD și PNL, două partide care au fost mereu în competiție se vor alia și vor forma o coaliție de guvernământ.

”Cine zicea că o să fie alianță PNL-PSD? În campanie doar că nu își tăiau gâturile cu săbiile ca samuraii și au făcut alianță! Nu asta e problema, problema e alta, din punctul meu de vedere, nu că se unesc AUR cu USR, nu se unesc AUR cu USR. Problema principală este următoarea: Eu, dacă azi zic, băi m-am săturat de PNL-PSD, nu sunt în stare să… hai mă duc la AUR, e George Simion, îmi place, vorbește la portavoce, băi George zi-mi și mie cum rezolvi problema cu educația, cu sănătatea, cu cine e ministru la aia, ce faceți cu aia? La USR nici nu mă mai duc că ei au fost și ei aveau o chestie: Domnule cu pușcăriile rezolvăm tot! uite ați fost voi și  nu ați rezolvat nimic, nici nu a ajuns nimeni în pușcărie, nici nu ați rezolvat nimic! deci problema principală nu este că se unesc AUR cu USR, nu se unesc! Problema e că einu sunt în stare să construiască o alternativă”, a spus Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV. 

Victor Ponta a spus că chiar înainte alegerile din 2024 vede o alianță PNL-USR și nu una AUR-USR.

”Eu de exemplu, văd mai degrabă o alianță PNL-USR, nu văd alianța AUR-USR în niciun caz! Asta cu USR-AUR, nu și o să ne trezim că o să spună: Domnule trebuie să vină cineva care să ne scape de ciuma roșie! Păi stai măi nu ați stat cu ei la guvernare doi ani trei ani. Da măi, dar noi i-am subminat din interior, de fapt, ne-au ținut cu forța acolo. Mă rog, să trăim până atunci”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și Victor Ponta, agresat în aeroport de un fan Iohannis. Reacția fostului premier: „L-am trimis la AUR, tot am făcut un lucru bun” | EXCLUSIV