EXCLUSIV| Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia. ”Face foarte bine că își vede în continuare de vacanță. Așa arată România lucrului bine făcut”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a lansat duminică seară, în exclusivitate, la România TV, un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după șirul lung de tragedii care au avut loc în ultimele zile în România și care au nenorocit zeci de familii.

27 aug. 2023, 21:43
EXCLUSIV| Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia. ”Face foarte bine că își vede în continuare de vacanță. Așa arată România lucrului bine făcut”
Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia.

Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia. Noul consilier al premierului Marcel Ciolacu care în urma tragediei de la Colectiv a demisionat din funcția de premier în urma presiunilor politice efectuate de Klaus Iohannis a subliniat, la numai o zi de la exploziile de la Crevedia, că în ultimii ani România s-a schimbat din rău în mai rău.

Citește și EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”

Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după tragedia din Crevedia

Victor Ponta s-a arătat extrem de șocat de faptul că o gravidă a fost lăsată să moară într-un spital, doi tineri au fost uciși într-un accident teribil de un șofer drogat, iar pompieri, jandarmi și zeci de civili au fost răniți în urma exploziilor de la o stație GPL.

Fostul premier a subliniat că acum este mult mai rău decât acum opt ani.

”Ce se întâmplă cu statul Român? Pentru că aici este o problemă a statului român din ultimii ani în care de fiecare dată parcă e mai rău. De fiecare dată zicem: Bun, cine ar trebui să aibă grijă să nu moară o femeie însărcinată la un spital? Cine trebuie să aibă grijă să nu te omoare un șofer care mai fusese prins cu droguri pe stradă? Cine trebuie să aibă grijă ca atunci când aveam un accident ca cel de aseară să se întâmple ceea ce a spus domnul Iohannis acum opt ani după Colectiv?… E mult mai rău decât acum opt ani, e mult mai rău, în toate aceste cazuri, în rest pot să vă spun așa: Nu există o comparație corectă între Colectiv și ce s-a întâmplat aseară. La Colectiv au fost sute de oameni într-un loc închis, acum numărul de răniți, aici a fost vorba în primul rând de un accident în care au fost puțini oameni, după care cei care trebuiau să intervină, pompieri, jandarmi, au fost și ei victime. În al doilea rând, înțeleg din datele oficiale că sunt șase sau șapte intubate, după Colectiv au fost 182!  Atenție, de la 6 la 182 e ceva ce nicio țară din lume nu își poate permite să trateze”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Mai mult, Victor Ponta a ținut să precizeze că Marcel Ciolacu și Guvernul său a reacționat foarte bine, după tragedia de la Crevedia și că se bucură că președintele Iohannis și-a văzut de vacanță și nu s-a implicat în treaba autorităților.

”În al treilea rând, cred că domul Ciolacu și Guvernul au reacționat foarte bine, și-au făcut treaba cum, de altfel, am făcut și noi în 2015, doar că acum și nu sunt ironic, eu cred că domnul Iohannis face foarte bine că își vede în continuare de vacanță și nu s-a mai băgat peste Guvern, că nu a mai venit să spună imediat că corupția ucide. Nu a mai răspândit minciuni, i-a lăsat în pace pe Ciolacu și pe cei de la Guvern și lucrul ăsta se vede (…) Așa arată România lucrului bine făcut”, a mai spus fostul premier.

Citește și Explozie devastatoare la Crevedia: Bilanțul răniţilor a crescut la 58, doi morţi. Parchetul a deschis mai multe anchete. Ciolacu, la faţa locului: Cine se va face vinovat, va suporta rigorile legii