EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”

Noi detalii ies la iveală după tragedia de la Crevedia de sâmbătă seară care a ucis doi oameni și a rănit alți 56. Sorin, fiul celor doi soți care și-au găsit sfârșitul, după explozia ce a avut loc la stația GPL, a făcut în exclusivitate, la România TV, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața părinților săi.

27 aug. 2023, 16:43
EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”
Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia.

Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. Bărbatul este împietrit de durere și nu îi vine să creadă că părinții săi au avut parte de un asemenea sfârșit tragic.

Citește și Drame teribile după explozia de la Crevedia: Rămase fără locuinţă, mama și fiica au fost nevoite să doarmă pe câmp desculțe și fără haine 

Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia

Sorin a dezvăluit că mama lui a suferit arsuri pe 96% din suprafața corpului, după ce a fost surprinsă chiar în propria curte de suflul exploziei de la stația GPL. Cu ultimele puteri, femeia a mers pe propriile picioare până la ambulanță pentru a cere ajutor, însă din păcate medicii nu au putut să o salveze și duminică a murit la spital.

Bărbatul a povestit că și-a recunoscut mama după ochi pentru că nu mai avea figură, iar când tatăl său a văzut stadiul în care se afla aceasta a făcut infarct.

”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a declarat Sorin, în exclusivitate, la România TV.

Fiul celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia a vorbit și despre ultimele clipe din viața tatălui său, dar și despre nebunia care era în zona respectivă.

”Pe el l-au băgat în ambulanță l-au resuscitat, eu am luat toate ambulanțele la rând ca să văd de mama știind că el e bine acasă și am ajuns la o ambulanță și mi-a spus că nu e femeie și se chinuiau să îl resusciteze. Nu m-am uitat pentru că focul meu era să o găsesc pe ea că pe el îl știam bine, că doar vorbisem cu el cu 10 secunde înainte. Pe ea am recunoscut-o după ochi, nu vorbea, s-a uitat la mine de două ori și apoi domnii de la ambulanță au sedat-o”, a mai povestit bărbatul.

Citește și Explozie devastatoare la Crevedia: Bilanțul răniţilor a crescut la 58, doi morţi. Parchetul a deschis mai multe anchete. Ciolacu, la faţa locului: Cine se va face vinovat, va suporta rigorile legii