EXCLUSIV | Victor Ponta, elogiu după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă, nu mă mai băgau pe mine în seamă”

Victor Ponta a mărturisit că moartea lui Petrică Mîţu Stoian este o "tragedie" pentru întreaga lume artistică din ţară. Liderul Pro România a povestit că, în perioada în care era premier, nimeni nu-l mai băga în seamă atunci când cânta Petrică Mîţu Stoian venea cu "Doina Gorjului" să cânte în Oltenia.

07 nov. 2021, 21:53
EXCLUSIV | Victor Ponta, elogiu după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă, nu mă mai băgau pe mine în seamă”

Victor Ponta a vorbit, în direct la România TV, despre regretatul artist Petrică Mîţu Stoian care s-a infectat cu COVID-19, cu toate că se vaccinase cu schema completă.

„Ce facem cu cei care s-au vaccinat? Cei care s-au vaccinat cu doze doze în martie, aprilie, mai nu mai au anticorpi dacă nu se vaccinează cu a treia doză, o să se îmbolnăvească cei vaccinaţi.

Am văzut tragedia. Petrică Mîţu Stoian era pentru toată Oltenia. Când venea cu Doina Gorjului la vreo nuntă în Gorj, nu mă mai băgau pe mine în seamă că eram prim-ministru. Îl băgau în seamă pe Petrică Mîţu Stoian.

Faptul că a murit şi că era vaccinat în martie. Ăştia pentru cei care sunt antivaccin..Păi era vacccinat şi a murit. Dacă nu încerci să vezi care mai au anticorpi sau alte afecţiuni”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Citeşte şi: Scandal după moartea lui Petrică Mîţu Stoian, s-au sesizat procurorii. Sora îndrăgitului artist cere autopsie

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Procurorii intră pe fir în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. S-a cerut neapărat autopsia, deși familia refuzase iniţial. Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”

Potrivit unor surse medicale, după ce a trecut de boala COVID, computerul tomograf arăta, în septembrie, că plămânul este bine. Ieri, însă când artistul a ajuns la Reșita, la CT i-au apărut bule de gaz pe plămân, în partea de sus. În acest context, nu este exclus ca acele bule să fi apărut în urma „forțării de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbară pentru că, spun medicii, asemenea modificări nu pot apărea de la o zi la alta.