Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”

Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicaţii făcute după vindecarea de Covid. Artistul era şi vaccinat, dar cu toate acestea s-a stins din viaţă la Spitalul din Reşiţa.

07 nov. 2021, 15:48
Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Nu de asta a murit, e o informaţie falsă…”
FOTO: starpopular.ro

Lumea muzicii e în şoc, iar colegii artistului acceptă cu greu faptul că de acum se va vorbi despre Petrică Mîţu Stoian la trecut.

Cu toate că nu a avut niciodată copii, există un om pe care Petrică Stoian îl iubea ca pe propriul copil. E vorba de Alin Gabriel Matei, fiul lui de suflet. Cei doi au avut o relaţie specială din primul moment. S-au cunoscut cu ani în urmă, la un concurs de muzică populară.

Nu exista nici măcar o zi să nu îşi vorbească. Tânărul Alin Gabriel Matei a petrecut o mulţime de momente frumoase petrecute cu artistul. S-au întâlnit chiar acum câteva zile, când au filmat pentru o emisiune.

„E de necrezut! Am filmat acum cateva zile cu dumnealui la o televiziune, nu a murit de covid, e o informatie falsa, au fost alte complicatii. Pentru mine a fost ca un al doilea tata, ma iubea ca pe copilul lui, m-a ajutat mult! Urma sa mergem la Chisinau sa facem un duet cu Orchestra Lautarii si maestrul Nicolae Botgros. Noi aveam o relatie tata-fiu, vorbeam foarte mult, ii povesteam tot ce fac, in fiecare seara ne auzeam. Ma invata tehnica vocala, n-am cuvinte. Toate intalnirile cu dumnealui au fost unice. Mereu ma invata de bine, sa nu uit de unde plec, ma incuraja ca o sa ajung mai mare decat el in cariera. M-a ajutat enorm, mereu mi-a dat sfaturi de viata si de cariera.

Cuvintele, in momentul asta, sunt de prisos! Si sunt prea mici pentru durerea pe care o simt. O sa raman mereu baiatul lui nenea, asa cum imi spunea, si pentru mine e nemuritor! Sinceritatea, felul lui de a fi, sufletul, ajuta pe toata lumea, nu facea rau la nimeni. A fost un om foarte bun, un artist cum nu cred ca se va mai naste in tara asta. Eu si ieri am vorbit cu el, se simtea foarte bine, mi-a trimis poze, nu era bolnav. Medicii care au fost acolo, si-au facut datoria, n-au putut sa-l salveze, Dumnezeu l-a vrut sus pentru ca ii i-a pe oamenii buni”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Star Popular.

Citeşte şi Cine e femeia cu care Petrică Mîţu Stoian şi-a petrecut aproape două decenii. De ce au ajuns să divorţeze – FOTO

Citeşte şi Constantin Enceanu, îndurerat de moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „M-am dat jos din maşină şi am urlat de durere. Petre, când vin acolo sus, o să cântăm din nou împreună”