Excursii electorale în Bulgaria pentru pensionarii din sectorul 6 VIDEO

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, oferă pensionarilor excursii de o zi la mănăstirile din Russe, Bulgaria. Şapte autocare pline ochi cu bucureşteni au părăsit Capitala, sâmbătă dimineaţă.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 08:44
Excursii electorale în Bulgaria pentru pensionarii din sectorul 6 VIDEO

Pesionarii au fost contactaţi telefonic şi anunţaţi că Primăria sectorului 6 are o surpriză pregătită pentru ei. Excursia la mănăstirile din Bulgaria i-a mobilizat pe oamenii care s-au adunat la locul stabilit, încă de la ora 5.00.

„Mergem în excursie la Russe, în Bulgaria, plătită de primărie. Am fost contactată telefonic. M-a sunat o doamnă şi un domn şi mi-au spus că se organizează o excursie de o zi în Bulgari”, a declarat o excursionistă.

Deşi oamenii au acceptat excursia fără să stea pe gânduri, în ceea ce priveşte alegerea primarului, ei nu mai par la fel de hotărâţi.

Nu este prima excursie cu parfum de mită electorală. Exact acum o săptămână, alte autocare plecau cu alegătorii din sectorul 6, tot spre Bulgaria. 

Cristian Poteraş spune însă excursiile din Bulgaria nu sunt finanţate de primărie şi că aceasta doar a întocmit o listă cu persoane dornice să participe.

„Nu sunt organizate din banii Primăriei. Ajutăm cu persoane de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială.  Vorbim de liste cu oameni care vor să se roage la mănăstirea Sf. Dimitrie. Înainte de toate, oamenii sunt creştini, oamenii vor să se roage în apropiere de sărbătoarea de Paşte şi de ce să nu punem şi noi umărul să ajutăm la aceste frumoase acte creştineşti”, a declarat edilul de la 6.