EXCLUSIV Dan Puric: „Facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta”

Actorul şi filosoful Dan Puric a avut sâmbătă o intervenţie tulburătoare la România TV, acesta avertizând asupra faptului că românii trebuie să se solidarizeze, până nu va fi prea târziu.

31 iul. 2021, 20:55
EXCLUSIV Dan Puric: „Facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta”

Dan Puric spune că România şi întreaga Europă se confruntă cu un atac asupra libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti, mergând de la impunerea vaccinării obligatorii până la obligativitatea educaţiei sexuale şi aderarea în masă la ideologia LGBT.

„În primul rand, eu nu as condamna romanii ca sunt divizati, pentru ca sunt disperati, principalul vinovat este acest guvern marioneta care este pus sa lupte impotriva poporului. In al doilea rand, acum nu avem specialisti in medicina si nici oameni politici. Pai astia sunt oameni politici?

Daca ei au aceasta siguranta in privinta vaccinului, sa se asigure la consecinte. Cine raspunde penal peste 2-3 ani, cand o sa apara efecte adverse grave? Iar noi romanii nu avem dreptul moral sa ne lasam castrati de o ideologie criminala.

Dan Puric: „Am un mesaj pentru forţele de ordine: să nu intervină în forţă, pentru că se va întoarce împotriva lor”

Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acesti oameni, care nu dau voie la nicio discutie. Suntem in fata unui fenomen genocidal. Ne-am lasat corupti de toate infectiile si proxenetii europei, iar in final facem cea mai mare crima: lasam sa se corupa sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Va inchipuiti milioanele de parinti disperati care trebuie sa intre in abatorul de reeducare sexuala?

Deci noi trebuie sa vedem cui foloseste aceasta bunavointa extraordinara care vine peste noi? „Ba, vaccineaza-te, ca altfel te dau afara de la servici si de peste tot. De ce sa asteptam sa ne dea ei afara? Trebuie sa luam atitudine, este de datoria noastra.

Am un mesaj fata de fortele de ordine. Au si ei copii si familii, sa nu intervina in forta, ca se va intoarce impotriva lor. Mie mi-e mila de ei, ca sunt romani. Ne trebuie solidaritate sufleteasca. Iar cei de afara, din Franta, au vazut tarziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinati. Aceasta abjectie de Romanie Educata e ca atunci cand se smulg copacii si se produc alunecari de teren. Asa si la noi, ni l-au scos pe Eminescu, pe Cosbuc, toti domnitorii. Nu vedeti ca peste tot in Europa sunt fenomene apocaliptice?”, a spus Dan Puric, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Florin Cîţu vrea ca PNL să acapareze toată puterea: „Să câştigăm Craiova, Braşov, Timişoara, Alba, să luăm sectoarele Capitalei şi Primăria generală”