Florin Cîţu vrea ca PNL să acapareze toată puterea: „Să câştigăm Craiova, Braşov, Timişoara, Alba, să luăm sectoarele Capitalei şi Primăria generală”

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, în timpul Conferinţei judeţene a PNL, pe liberalii tulceni pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament şi şi-a exprimat încrederea că la următoarele alegeri locale liberalii vor recâştiga unele oraşe şi municipii.

31 iul. 2021, 18:33
Florin Cîţu vrea ca PNL să acapareze toată puterea: „Să câştigăm Craiova, Braşov, Timişoara, Alba, să luăm sectoarele Capitalei şi Primăria generală”

Florin Cîţu şi-a început discursul felicitându-l pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent şi s-a adresat apoi liberalilor din sală.

„Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta”, a declarat premierul Florin Cîţu.

El nu l-a numit pe spionul rus care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs şi a spus: „era cu ghilimele”.

„Ştiţi foarte bine… senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie”, a mai spus Florin Cîţu.

Florin Cîţu le-a transmis liberalilor că vrea să câştige toată puterea la alegerile din 2024

În timpul discursului susţinut pe scena Teatrului Jean Bart, şeful Executivului şi-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcţii la următoarele alegeri locale şi a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă „un nou început”.

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele.

Vreau că câştigăm Craiova, vreau să câştigăm din nou Braşov, vreau să recâştigăm Timişoara, Alba, vreau să luă sectoarele 3,4, 5, dar şi sectorul 1 şi 2. Vreau să luăm Primăria Generală (a Capitalei – n.r.). Vreau să luăm, pentru că am arătat românilor că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România şi este normal ca toţi românii să beneficieze de pe urmele liberalismului”, a mai declarat Florin Cîţu.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici, ironii şi replici acide la adresa premierului „Nu ştiu”: „Nu-i prost el, noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”