EXECUŢIE în stil mafiot, la Oradea. Un bărbat, împuşcat mortal de un italian VIDEO

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţa, la Oradea. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să-i salveze viaţa. Atacatorul, un cetăţean italian, partener de afaceri cu victima, a fost prins.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 07:06

UPDATE 16:48 Cetăţeanul italian şi-a recunoscut fapta. El a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţie, potrivit #Romania TV#

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat cu o armă de vânătoare, marţi, în jurul orei 8:30, în zona străzii Aluminei din Oradea. După mai bine de 50 de minute de resuscitare, colegii au decis să declare decesul„, a spus la România TV, Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Potrivit acestuia, victima era în stop cardio-respirator, având leziuni grave la cap şi la torace, produse prin împuşcare cu o armă de foc.

Incidentul a avut loc în jurul orei 8.30. Bărbatul a fost împuşcat de mai multe ori, primele indicii arătând că a fost folosită o armă de vânătoare.

Atacatorul, cetăţean italian, în vîrstă de 58 de ani, partener de afaceri cu victima, a fost prins de poliţişti la jumătate de oră de la la producerea evenimentului.

Italianul a descris în detaliu crima de la Oradea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, suspectul a fost prins la 40 de km de Oradea şi a fost dus la poliţie pentru audieri.

Este în custodia poliţiei şi cercetările continuă„, a precizat Alina Dinu.

Conform unor surse judiciare, citate de Mediafax, mobilul crimei ar fi fost legat de o sumă de bani pe care victima i-ar fi datorat-o cetăţeanului italian.

Ucigaşul de la Oradea a folosit arma de vânătoare a concubinei

Potrivit bihon.ro, riveranii spun că au fost trase două focuri de armă dintr-o maşină de teren de culoare închisă, cu numere de Arad. Şocată, soţia sa a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Imediat, la faţa locului a ajuns şi fratele victimei. Bărbatul ucis locuia la 10 metri de locul în care a fost împuşcat. A coborât din scara blocului şi se îndrepta spre ghena de gunoi în momentul când a fost executat.