Exemplu de spirit civic. O femeie a dus la poliţie portofelul găsit pe stradă VIDEO

O femeie din Craiova a găsit un portofel cu acte şi bani pe care l-a predat poliţiei. În semn de recunoştinţă, poliţia îi va oferi femeii o diplomă de onoare, potrivit România TV.

03 dec. 2013, 07:31
Exemplu de spirit civic. O femeie a dus la poliţie portofelul găsit pe stradă VIDEO

Femeia, care este casier la o casă de pariuri din Craiova, a găsit portofelul pe stradă. În portofel se aflau 150 de lei şi acte importante ale celui care îl pierduse.

Mă îndreptam către serviciu şi într-o parcare am găsit un portofel. Avea bani înăuntru, carduri, buletinul, permisul de conducere, permisul de intrare la serviciu. M-am dus şi l-am predat la cea mai apropiată secţie de poliţie„, a declarat Vasilica Sîrboiu.

Cu ajutorul actelor din portofel, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care îl pierduse şi l-au chemat la secţie ca să îi le înapoieze.Apreciez în mod deosebit simţul civic al acesteia. Consider că astfel de gesturi ar trebui să se întâmple mai des în societatea noastră„, a declarat cel care şi-a recuperat portofelul.

Poliţiştii au spunscă întâlnesc foarte rar astfel de gesturi. „Comanda Inspectoratului transmite pe această cale cele mai sincere aprecieri şi felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit„, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol.

În semn de recunoştiinţă, comandantul Inspectoratului de Politie al judetului Dolj îi va oferi femeii o diplomă de onoare.

CITEŞTE ŞI: Lecţie de spirit civic. O tânără care curăţa străzile a predat la poliţie un telefon găsit