Exercitiul simplu care îţi creşte energia şi îţi echilibrează emoţiile

Apelezi adesea la analgezic cand te confrunti cu vreo durere de cap sau spate? Medicamentul  poate rezolva pe termen scurt problema, insa pastilele contin acetaminofen care pot cauza probleme la ficat, dar si alte efecte secundare. Daca te doare ceva in loc sa fugi dupa medicamente, mai bine fa cinci minute acest exercitiu si te vei simti mai bine.

RomaniaTV.net
22 nov. 2017, 21:16
Exercitiul simplu care îţi creşte energia şi îţi echilibrează emoţiile

Jin Shin Jyutsu este o forma de masaj terapeutic. Este un procedeu care ajuta la detensionarea corpului si asa vei elimina diverse dureri. Atunci cand caile energetice ale trupului sunt dezechilibrate apar diverse probleme neplacute. Fiecare deget este conectat cu diverse organe ale corpului si diverse emotii si atitudini care distrug echilibrul energetic al intregului. In timp ce tii degetul care corespunde organului pe care vrei sa-l vindeci te concentrezi pe boala sau pe emotia negativa si iti imaginezi ca aceasta este absorbita de pamant.

Jin Shin Jyutsu este arta armonizarii energiei vietii in corp. Acest procedeu provine din Japonia antica fiind (re)adusa in atentia publicului japonez de maestrul Jiro Murai.

Maestrul Murai a folosit acest masaj pentru a se vindeca de o boala care ii ameninta viata. Uimit, el a decis sa faca din studiul si dezvoltarea Jin Shin Jyutsu misiunea vietii sale. Cunostintele pe care le-a dobandit de-a lungul anilor au fost transmise in 1950 lui Mary Burmeister, care a adus filozofia aceasta in SUA.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.