EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Lia Olguţa Vasilescu este favorită la Primăria Craiovei

Locuitorii din judeţul Dolj votează astăzi pentru viitorul primar al Craiovei. Pe primul, conform primului EXIT POLL, este Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta a declarat că a votat cu o echipă formată din cei care "şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii"

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 14:20
EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Lia Olguţa Vasilescu este favorită la Primăria Craiovei

Fost ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a mers la vot împreună cu soţul său, europarlamentarul Claudiu Manda.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului după ora 21.00

„Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care de-a lungul acestor ani a dovedit că ştie să facă administraţia performantă, că ştie, că poate, că vrea, care în aceşti ultimi ani a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la ieşirea de la urne, conform News.ro.

Olguţa Vasilescu a spus că a votat pentru o echipă formată din profesori universitari, oameni din mediul academic şi intelectuali „care şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele două săptămâni”.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege viitorii primari, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii locali şi judeţeni pentru următorii patru ani. Secţiile de vot din România s-au deschis la ora 7 şi se vor închide la ora 21. Tot atunci vom afla rezultatele exit-poll-urilor la alegeri locale 2020. Cine este viitorul primar al Capitalei, cine sunt câştigătorii primăriilor de sector, dar şi viitorii primari din marile oraşe din ţară şi şefii de consilii judeţene aflaţi în această seară la RomaniaTV.net.