EXIT POLL ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 CSCI, CURS şi AVANGARDE. REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014

EXIT-POLL și REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Duminică, românii sunt așteptați să iasă la urne pentru a-i alege pe cei 32 de candidați care vor merge în Parlamentul European. RomaniaTV.net va prezenta evoluția votului pe parcursul întregii zile. La închiderea urnelor, România TV va difuza datele EXIT-POLL-ului realizat de CSC

25 mai 2014, 07:16
EXIT POLL ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 CSCI, CURS şi AVANGARDE. REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014

EXIT-POLL și REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014Urnele se vor deschide duminică, la ora 7.00, și se vor închide la 21.00. RomaniaTV.net va transmite, în tot acest interval, în timp real, toate informațiile legate de modul cum se derulează votul.

La orele 21.00, România TV va prezenta, în exclusivitate, EXIT-POLL-ul CSCI, urmând ca luni să fie transmise rezultate oficiale de către BIROUL ELECTORAL CENTRAL (BEC).

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Tot ce trebuie să ştii despre VOTUL din 25 mai. GHIDUL ALEGĂTORULUI

EXIT-POLL și REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit BEC, 18.226.995 de alegători sunt aşteptaţi, duminică, la urne. Astfel, cetăţenii care în ziua alegerilor se află în localitatea de domiciliu îşi vor exercita dreptul de vot la secţia la care sunt înscrişi în listele electorale permanente. Cei care în ziua alegerilor se află în altă localitate decât cea de domiciliu îşi vor exercita dreptul de vot la orice secţie de votare urmând a fi înscrişi în lista electorală suplimentară.

EXIT-POLL și REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. În confruntarea electorală au intrat candidaţi din partea Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, PNL, UDMR, PDL, Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Partidului Mişcarea Populară, PNŢCD, Forţa Civică, Partidului Alternativa Socialistă, Alianţei Naţionale a Agricultorilor, Partidului România Mare, Partidului Verde, Partidului Noua Republică, Partidului Dreptăţii Sociale şi Partidului Ecologist Român. În competiţie sunt şi opt candidaţi independenţi – actorul Mircea Diaconu, gimnasta Corina Ungureanu, Filip Constantin Titian, Dănuţ Liga, Paul Purea, Pericle-Iulian Capsali, Peter Costea, Valentin-Eugen Dăeanu.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. România TV va prezenta duminică EXIT-POLL-UL CSCI

EXIT-POLL și REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de CSCI, Alianţa PSD-UNPR-PC va câştiga alegerile europarlamentare de duminică cu 43%, fiind urmată la mare distanţă de PNL – 14%, PDL – 12%, PMP – 11% şi UDMR – 6%. Candidatul independent Mircea Diaconu ar obţine 4%.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, doar 28% dintre cei intervievaţi au indicat că ar merge la urne.

CITEȘTE AICI ÎNTREG SONDAJUL

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare parţiale a acreditat Centrul de Sociologie Urbană şi Regională Curs şi Grupul de Studii Socio.-Comportamentale Avangarde pentru realizarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne în colegiul uninominal 4 pentru alegerea Camerei Deputaţilor, judeţul Ilfov.

EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE CURS. Operatorii de sondaj ai Centrului de Sociologie Urbană şi Regională Curs şi Grupului de Studii Socio-Comportamentale Avangarde la alegerile parlamentare parţiale din 25 mai au acces, în baza acreditării, în zona de protecţie de 500 de metri a secţiilor de votare de pe raza colegiului uninominal 4 – circumscripţia electorală nr. 25, judeţul Ilfov, fără a avea acces în interiorul secţiilor de votare, se arată într-o decizie a BEC, publicată pe site-ul instituţiei.

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALEDe asemenea, operatorii au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Primul EXIT POLL, la ora 21.00