Exorcistul: Un preot columbian susţine că scapă oamenii posedaţi de spiritele rele FOTO

Un exorcist din Columbia susţine că poate scăpa oamenii posedaţi de spiritele rele. El a devenit celebru în ţara sa şi spune că are până la zece ritualuri de exorcizare pe săptămână.

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 15:13
Exorcistul: Un preot columbian susţine că scapă oamenii posedaţi de spiritele rele FOTO

Acest imagini bizare arată „victimele posedate” pline de noroi şi înconjurate de foc, lămâi verzi şi de ouă, care ajută la vindecare.

Preotul face aceste ritualuri în Columbia de 25 de ani şi susţine că au efect.

În timp ce în Europa sau SUA aceste ritualuri nu se mai practică de mult timp, în Africa şi America de Sud ele sunt încă populare.

În timpul ritualului columbian, victima este îmbrăcată în alb şi este întinsă pe jos, conform semnelor desenate. Proetul de 50 de ani, Hermes Cifuentes, acoperă persoanele cu nori din cap până în picioare şi le pune să stea într-o groapă pe tot parcursul ceremoniei. Multe dintre ele au ochii acoperiţi şi zac întinşi între anumite semne desenate pe sol, în timp ce Hermes se mişcă în jurul lor, punându-şi mâinile pe ele şi forţând spiritele rele să iasă din corp.

Nu se ştie care este rata de succes a fratelui Hermes, dar este clar că face bine, având în vedere câţi oameni apelează la el. În fiecare săptămână, circa zece oameni vin la el să fie vindecaţi.