EXPERIENŢA DE GROAZĂ trăită de un bărbat care strângea economii fără ca soţia să ştie. Ce a făcut femeia

Un cuplu din Piteşti a trăit o experienţă care l-a adus pe soţ la un pas de infarct. Femeia a dus la curatat un costum mai vechi al soţului ei, dar nu ştia ca intr-un buzunar al pantalonilor se aflau 10 mii de lei. Omul facea economii fara stirea sotiei si s-a îngrozit când a aflat ce a făcut aceasta.

27 sept. 2014, 09:40
EXPERIENŢA DE GROAZĂ trăită de un bărbat care strângea economii fără ca soţia să ştie. Ce a făcut femeia

Luate la intrebari, angajatele curatatoriei au sustinut ca nu au gasit nimic prin buzunare. Clientii sunt insa decisi sa faca plangere la politie pentru furt mai ales ca isi castiga greu banii: ea ca vanzatoare, iar el ca sofer.

Femeia spune ca a vrut sa ii faca o surpriza sotului si i-a luat un costum vechi din dulap pe care l-a dus la curatat. Cand i-a dat vestea, barbatul a ramas fara respiratie: si-a dat seama ca improspatarea costumului vechi i-a costat 10.000 de lei. Omul isi strangea, fara stirea sotiei, economiile intr-unul dintre buzunare.

„In pantaloni erau 100 de milioane, nu stiam de ei. La doua zile sotul meu a zis unde sunt banii aia 100 de milioane din costum íar eu i-am spus ca am dus costumul la curatatorie. Zice pai cum, si banii nu i-ai luat de acolo? Zic nu i-am luat. Nu stiam ca el i-a bagat in pantaloni acolo”, a marturisit Daniela Popescu, sotia pagubitului, potrivit scrie stiriprotv.ro.

Cand a aflat totul, a alergat intr-un suflet sa ia hainele inapoi de la curatatorie. A aflat, insa, cu stupoare, ca nici costumul si nici banii nu mai exista. Iar angajata care ii preluase comanda in urma cu trei zile nu era in tura.

„Costumul nu se gasea. A zis fata: costumul nu este aici.I-am aratat bonul, bonul era in mana, numele meu, suma platita si a zis ca nu, ca sa sune patroana, ca nu stie nimica”, a mai adaugat aceasta.

Intr-un final, femeia si-a recuperat costumul dar si ea si sotul ei au ramas cu paguba.

CITEŞTE ŞI SCENE INCREDIBILE în Cluj. Un bărbat a vrut să înţepe mai mulţi copii cu o seringă