Experiența revoltătoare a unei românce la o pensiune din Sibiu. „Am plătit 1.800 lei pentru două nopți. Este un semnal de alarmă pentru toți”

Românii au început să nu-și mai petreacă vacanțele de iarnă în România, ci își aleg tot mai des în ultimul timp destinații din străinătate.

12 dec. 2022, 15:44
Experiența revoltătoare a unei românce la o pensiune din Sibiu. „Am plătit 1.800 lei pentru două nopți. Este un semnal de alarmă pentru toți”

Experiența revoltătoare a unei românce la o pensiune din Sibiu. România rămâne, totuși, o opțiune pentru weekend-uri. Însă prețurile sunt uriașe, chiar le depășesc pe cele din străinătate. Mai mult decât atât, cazările lasă de dorit, condițiile depășesc orice imaginație.

O româncă și-a povestit experiența oribilă de la o pensiune din Sibiu pe internet. A plătit 500 de lei pe noapte, după ce a făcut o rezervare pe Booking, însă proprietara a contactat-o și a rugat-o să anuleze rezervarea online. „Mi-a dat de înțeles că ar prefera să anulez și să merg pe “direct”. Am acceptat, deși nu era în interesul meu și nici diferență de preț nu era, deoarece doamna vorbea frumos și zic hai să fac un bine. Comunicarea cu dânsa a fost una excepțională”, a povestit turista.

Citește și Cum arată masa unei gravide internată într-o maternitate din Germania! Mâncarea primită de o româncă

Experiența revoltătoare a unei turiste la o pensiune din România

Locația a lăsat-o cu un gust amar de cum a ajuns. „Ajungem la locație, frumos, atipic. Problema cu pereții m-a deranjat de la început, mi s-a explicat că au fost inundați de vecini și vor face reparații când pereții vor complet uscați. Cum nu mirosea a mucegai zic hai să nu exagerăm, se întâmplă. Am plătit, cash, cât a cerut. Repet, nu am negociat nimic. Obișnuința mea, ca turist, este să las camera curată, golesc paturile, duc gunoiul. Așa fac și la hotel. Și surprizăăă! Explicația “avem huse de protecție dar fata care face curat nu le-a folosit”. Acum treaba e făcută, banii sunt dați, frustrarea e de partea mea că am fost corectă și nu mi s-a răspuns la fel. Este prima dată când găsesc așa hal de saltea și perne. Pe viitor voi verifica de la început, dar oricum, după ce ai plătit ce poți face?”, a mai spus românca.

Citește și Noi ajutoare sociale de până la 1.500 lei de la stat pentru încă o categorie de români

Pentru două nopți de cazare, femeia a plătit 1800 de lei. „Am rezervat un apartament și un studio. Ambele cu saltea și perne în aceeași stare, pereții la fel.Am plătit 1800 lei, pentru 2 nopți.Mă repet, comunicarea cu proprietara, locația, au fost bune. Nu am comentat nimic de pereți, am înțeles explicația dânsei”, a mai precizat ea.

„Nu aș fi stat acolo nici pe gratis”

Internauții care i-au ascultat experiența au mărturisit că nu ar fi stat acolo nici pe gratis. „Unde îs acum proprietarii de pensiuni care ziceau că 1500 lei pe două nopți e puțin și că deranjul e mai mare ca și cheltuieli? Când e vorba de cerut bani îs pe toate paginile cu justificări banale”, a spus un utilizator.

„Ferească Dumnezeu, deci nu cred așa ceva….noi nu ne mai revenim. La 100€ în Europa ai minim 4 stele, posibil și mic dejun. Nu am nici un regret că nu mai fac nici o vacanță în România”, a spus un alt internaut.