Experiență terifiantă! O tânără aproape a murit după ce a mâncat risotto. De necrezut ce a putut găsi în mâncarea comandată!

O tânără a avut parte de șocul vieții ei. A fost la doar un pas de moarte după ce mâncat o porție de risotto comandată.

13 ian. 2022, 11:07
Experiență terifiantă! O tânără aproape a murit după ce a mâncat risotto. De necrezut ce a putut găsi în mâncarea comandată!

Jasmine Davis, în vârstă de 26 de ani, a încălzit mâncarea la microunde și apoi a început să mănânce. Femeia aproape s-a sufocat după ce mușcat dintr-o piatră care se ascundea în interiorul acelui risotto cu ciuperci.

A dat 7,95 de lire sterline pe mâncarea care aproape a ucis-o. Logodnicul lui Jasmine, Alex, și-a dat seama că ceva e în neregulă și a aplicat imediat asupra ei manevra Heimclich care a salvat-o.

După ce a scuipat mâncarea, a rămas fără cuvinte când a văzut o piatră mică ce se afla în risotto. „Sincer, nu mi-a venit să cred că așa ceva s-a putut întâmpla. Când am mușcat , am simțit că nu mai pot face nimic. E un sentiment oribil când simți că nu poți respira. Sunt foarte norocoasă că partenerul meu a fost lângă mine. Când mă gândesc care ar fi putut fi rezultatul mi se face frică”, a povestit Jasmine, potrivit DailyStar.

Tânăra suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung ce provoacă dureri în tot corpul și oboseală extremă. Stresul acumulat după incident a făcut ca simptomele ei să fie și mai severe.

Restaurantul de la care tânăra a cumpărat mâncarea a făcut un singur lucru pentru a repara situația: i-a oferit un voucher pentru o masă gratuită.

„Sperăm cu adevărat că ne veți oferi o a doua șansă. Suntem dornici să reparăm această greșeală și vă vom oferi un voucher”, a fost mesajul transmis de reprezentanții restaurantului.

Jasmine recunoaște că a rămas șocată inițial când a văzut reacția lor.

Ulterior, un purtător de cuvânt al restaurantului a transmis: „Suntem la curent cu ce s-a întâmplat. Ne luăm în serios toate plângerile, în special cea în care a fost găsit un corp străin în mâncare. Ținem legătura cu clientul pe această problemă”.

Citește și Cum să cureți cartofii în doar două secunde fără să folosești un cuțit. Trucul care a ajutat o mulțime de gospodine

Citește și De ce e bine să pui ceapa în congelator înainte să o cureţi. Trucurile pe care trebuie să le ştie orice gospodină