Experienţă terifiantă pentru un tânăr care aştepta autobuzul. A căzut într-o groapă cu şobolani, după ce pământul s-a rupt sub el

Un bărbat de 33 de ani a căzut într-o groapă plină cu şobolani, în timp ce aştepta autobuzul în New York, după ce betonul de sub el s-a rupt. Familia acestuia a povestit cum s-a întâmplat incidentul şocant.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 14:00
Experienţă terifiantă pentru un tânăr care aştepta autobuzul. A căzut într-o groapă cu şobolani, după ce pământul s-a rupt sub el

Leonard Shoulders, care se afla în apropierea unei staţii de autobuz din Bronx, a căzut într-o groapă de aproape cinci metri, unde a rămas blocat timp de aproximativ 30 de minute.

„Șobolanii se plimbau pe el și nu se putea mișca. Nu a vrut să strige pentru că îi era teamă că îi vor intra șobolanii în gură”, a povestit fratele bărbatului, Greg White, pentru CBS New York.

Momentul în care bărbatul a căzut în groapă a fost filmat de camerele de supravegehre. Pompierii au ajuns apoi la faţa locului pentru a-l salva.

„M-am uitat în jos și el își mișca doar mâna”, a spus un martor.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, cu răni la nivelul mâinilor, picioarelor şi feţei. În momentul de faţă e în stare stabilă.

„Este traumatizat. A spus că s-a prăbușit deodată, iar resturile cădeau și îl loveau în cap”, a afirmat mama lui, Cindy White.