Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu. Vedeta a fost snopită în bătaie de logodnic: „A trebuit să ies cu poliția din hotel pentru că a aflat unde stăteam”

Loredana Chivu a trecut printr-o experiență pe care nu vrea să și-o mai aducă aminte vreodată. Vedeta a fost terorizată și bătută de logodnicul său.

21 apr. 2023, 13:39
Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu. Vedeta a fost snopită în bătaie de logodnic: „A trebuit să ies cu poliția din hotel pentru că a aflat unde stăteam”
Loredana Chivu, la un pas de tragedie

Loredana Chivu a trăit coșmarul vieții ei. Scandalul s-a petrecut în toamna anului trecut la un hotel din Columbia. Vedeta a fost cerută de soție de fostul partener, însă totul s-a schimbat brusc, iar ea a decis să pună rapid punct relației.

Deși a sperat că până la urmă lucrurile se vor rezolva, acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar s-au înrăutățit, iar Loredana Chivu nu a mai avut altă variantă decât să încheie relația. A plecat în Columbia pentru a-și face o operație de reconstrucție a feselor, iar experiența s-a transformat în calvar. A fost bătută și terorizată de logodnicul său, iar din cauza loviturilor a suferit o complicație și a avut nevoie de o altă operație.

Citește și Cum se simte Loredana Chivu după operaţie: „Există riscul să rămână înțepenită”

Ulterior au urmat și alte evenimente șocante, iar Loredana Chivu s-a ascuns la hotel. A ieșit de acolo doar cu ajutorul poliției.

A trecut și prin alte complicații mai apoi. Din cauza loviturilor, Loredanei Chivu i s-a spart siliconul și a trebuit să facă alte numeroase operații ca să-și revină.

”Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile. Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută. De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam.”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru cancan.ro.

Citește și Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro