Experiment: Alege un scaun din imaginile de mai jos şi vezi ce loc ai în viaţă

Imaginează-ți că intri într-o cameră și alege un scaun din cele patru, de mai jos,  pentru a te așeza. Alege scaunul care ți se pare cel mai atrăgător și mai confortabil, apoi citește ce semnificație are alegerea ta.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 11:57

Dacă ai ales scaunul cu numărul 1

Cu siguranță te-a atras culoarea lui și senzația deplină de relaxare. Fotoliul pe care l-ai ales arată că ești o persoană cochetă, feminină, veselă, optimistă, dar comodă. Preferi să facă alții pentru tine tot ce este mai greu și mereu ceri ajutor. Ba părinții, ba prietenii, ba soțul trebuie să fie alături de tine în orice clipă și să te susțină nu doar moral, dar și financiar sau sufletește. Nu îți place să riști și te ferești de situațiile complicate. Pentru tine, viața trebuie să fie senină, liniștită și cât mai echilibrată.

Dacă ai ales scaunul cu numărul 2

Ai o personalitate misterioasă, ești introvertită și nu lași prea multă lume să se apropie de micul tău univers. Îți protejezi cu atenție viața personală, dorințele, planurile și speranțele. În cele mai grele momente preferi să te descurci singură sau să apelezi doar la câteva persoane în care ai cea mai mare încredere. Ești sigură pe tine, te crezi puternică și te implici în tot felul de activități dificile, chiar dacă nu reușești întotdeauna. Pentru tine viața este o luptă, dar la nivel superior, intelectual și aspirațional.

Dacă ai ales scaunul cu numărul 3

Ești o fire practică, rapidă și muncitoare. Nu îți pierzi timpul cu detaliile, treci la acțiune și uneori te lovești cu capul de pragul de sus. Ai învățat de atâtea ori că graba strică treaba, dar nu te poți abține! Tu vrei totul repede, dar nu iese întotdeauna bine. Ești o bună gospodină, te strecori în viață făcând tot felul de compromisuri și înțelegeri și reușești să te descurci. Dacă nu curge tot pică și ai dreptate! Când vrei cu tot dinadinsul ceva, ești în stare să muncești zi și noapte pentru a-l obține. La serviciu, ești un angajat pragmatic și de încredere, iar șefii te apreciază tocmai pentru că îți faci treaba fără să comentezi prea mult!

Dacă ai ales scaunul cu numărul 4

Ești surprinzătoare, modernă, inedită și foarte emotivă. Îți construiești viața în jurul emoțiilor, visezi mult, vrei mult, dar nu muncești din răsputeri pentru a obține ceea ce vrei. Îți plac lucrurile moderne, încerci să fii în pas cu moda, chiar dacă nu ți se potrivește, dar știi că șochezi. La prima vedere, ești o persoană foarte libertină și independentă, dar în realitate suferi mult dacă nu ți se dă atenție și dacă persoanele apropiate nu îți oferă afecțiunea de care ai nevoie. Poți fi seducătoare când vrei tu, dar îți alegi cu mare grijă partenerii și încerci să îți construiești o viață lipsită de griji cu ajutorul unui bărbat capabil și ambițios.