Experiment „exploziv”: Află cum le-au provocat nişte zăpăciţi pescăruşilor o cufureală în masă VIDEO

Se spune despre găinaţ că îi aduce noroc celui peste care cade. Dar nu în toate cazurile superstiţia se adevereşte. Aşa s-a întâplat şi cu un grup de tineri americani venit pe plajă să petreacă o zi în aer liber.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 20:10

Tinerii americani veniseră pe o plajă să se distreze în aer liber. Şi-au întins aşternuturile pe nisip şi şi-au văzut de-ale lor. Pe esplanadă începuseră să vină cei care vroiau să se plimbe, să patineze cu „rolele” sau să alerge.

În tot acest timp, alt grup de tineri şi-a pus în aplicare scenariul unei glume proaste. Zănaticii au amestecat, în mai multe pahare aşezate pe o tavă, chips-urile din pachete cu o substanţă laxativă, apoi au „oferit preparatul” pescăruşilor înfometaţi.

„Criminalii” au şters-o imediat de la „locul faptei”, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să lase nicio urmă. Apoi s-au aşezat la pândă cu telefoanele mobile ca să filmeze spectacolul.

În câteva minute, acesta a început, iar scenele pe care ei le-au filmat nu au fost tocmai „curate”. La început, cei aflaţi pe plajă nu şi-au dat bine seama ce se întâmplă. Nu au înţeles nici mai târziu, însă cum „bombele” de cufureală ale pescăruşilor lansate deasupra lor nu mai conteneau, au început să-şi strângă lucrurile în grabă şi să părăsească plaja.

Au aflat mai târziu de pe YouTube, când zănaticii au postat filmuleţul „criminal” ce a stârnit deopotrivă amuzament şi dezgust.