Experiment social sfârșit în cătușe. O femeie a fost arestată după ce a mers la școală deghizată în fiica sa de 13 ani VIDEO

Casey Garcia, 30 de ani, din Texas, SUA, a fost arestată și amendată cu 7.908 dolari, după ce a mers la școală deghizată în fiica ei de 13 ani. Ea a filmat întreaga experiență, apoi a postat imaginile pe YouTube.

07 iun. 2021, 16:49

Casey Garcia, în vârstă de 30 de ani, s-a îmbrăcat cu hainele fiicei sale și a mers la San Elizario Independent School pentru a face un “experiment social”. Femeia a dezvăluit că a pătruns deghizată în unitatea de învățământ cu scopul de a dovedi vulnerabilitățile sistemului de securitate, potrivit Newsweek.

Femeia a mers la şcoală îmbrăcată într-un hanorac galben Marvel.

Citeşte şi Facebook testează o nouă aplicație de dating. Utilizatorii vor putea iniția inclusiv întâlniri video

Casey Garcia a fost arestată, vineri, în El Paso. Ea este acuzată de suspiciune de încălcare a proprietății și alterarea probelor. În imaginile postate pe YouTube, femeia apare cu o glugă galbenă pe cap și o mască de unică folosință pe față. “Arăt ca un elev de clasa a șaptea?”, a întrebat ea. “Nu? Mișto. Minunat”, a mai spus, printre altele, Casey Garcia.

Femeia a precizat că nimeni nu și-a dat seama că nu era fiica ei, Julie, până la cel de-al șaptelea curs. “Am fost deghizată aici toată ziua, față în față cu profesorii”, mai spune ea.

Citeşte şi O româncă a căzut de la balcon, în Italia. Încerca să facă un video pentru TikTok

Jeannie Meza-Chavez, directorul şcolii, a admis totuşi pentru KTSM că incidentul a confirmat o breşă de securitate în sistem, iar o investigaţie a fost declanţată în acest sens.


loading...