O româncă a căzut de la balcon, în Italia. Încerca să facă un video pentru TikTok

O româncă a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut de la balcon, în Italia. Tânăra încerca, duminică seara, să facă un video pentru a-l posta pe reţeaua de socializare TikTok. În momentul în care s-a aplecat prea mult peste balustradă, a căzut în gol.

22 mart. 2021, 23:45
O româncă a căzut de la balcon, în Italia. Încerca să facă un video pentru TikTok

O româncă a căzut de la balcon, în Italia. A ajuns de urgenţă la spitalul din Padova, Italia, acolo unde locuieşte. Familia a fost cea care a chemat ambulanţa, iar la faţa locului au ajuns şi organe de poliţie. Medicii au concluzionat că fata a căzut pe spate pe sol şi şi-a fracturat zona lombară.

Citeşte şi: Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Are aproape 200.000 de urmăritori şi dă lecţii de drept pe platforma de socializare!

O româncă a căzut de la balcon, în Italia

Poliţiştii au deschis o anchetă, iniţial crezănd că femeia a vrut să îşi pună capăt zilelor. Ulterior au aflat că nu a fost aşa, ci doar una dintre cele mai periculoase provocări de pe TikTok.

Pe de altă parte, famila susţine că a fost vorba de un accident şi tânăra ar fi alunecat în timp ce dansa și încerca să facă un selfie video cu peisajul din zonă. Din fericire, tânăra a primit îngrijirile medicale necesare şi acum se află în afara oricărui pericol, potrivit Roitalianul.com.

Două copile au murit participând la „jocul cu eșarfa”

Două fetițe din Italia au murtit după ce au încercat să facă provocare „blackout challenge” de pe Tik Tok, care presupune ținerea respirației până aproape de leșin, pentru a experimenta senzații puternice.

O fată în vârstă de 12 ani a fost găsită moartă duminică, 14 martie, la Borgofranco di Ivrea, în baia locuinței sale, cu cordonul de la halatul de baie înfășurat în jurul gâtului. Ipoteza anchetatorilor este că fata a decedat în urma provocării unui joc de pe TikTok, așa cum s-a întâmplat la Palermo, în luna ianuarie, când o fetiță de 10 ani a murit în același mod. Jocul se numeşte Blackout challenge sau „Jocul cu eșarfa”, un test de sufocare extremă. Jocul se numeşte Blackout challenge sau „Jocul cu eșarfa”, un test de sufocare extremă.

Este vina rețelei sociale TikTok pe care o folosesc copiii. Era o copilă fără probleme, chiar ieri vorbisem cu ea despre ce voia să studieze pe viitor, la liceu”, a declarat unchiul fetei potrivit rotalianul.com.

Cazul tinerei de 12 ani nu este singurul de acest gen. În luna ianuarie Antonella, o fetiţă de 10 ani a murit în același mod, sufocată după ce a încercat să îndeplinească provocarea. Antonella a fost descoperită în stare de inconştienţă de sora ei de cinci ani, în baia familiei.

Fetița a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au putut face nimic, iar copila a decedat la scurt timp. „Nu am știut nimic. Nu ştiam că ea participa la acel joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a se uita la videoclipuri. Dar cum mi-aş fi putut imagina această atrocitate?”, a declarat tatăl fetiței pentru presa din Italia.