Expertiza în cazul accidentului produs de Şerban Huidu se află la final

Expertiza în cazul accidentului produs de Şerban Huidu a fost finalizată de Institutul Naţional de Expertize Criminalistice. Acum se redactează concluziile care vor ajunge la Parchetul Judecătoriei Braşov.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 08:31
Expertiza în cazul accidentului produs de Şerban Huidu se află la final

Raportul de expertiză este una dintre cele mai importante probe în procesul lui Serban Huidu, care este acuzat că a ucis trei oameni într-un accident de maşină. În afara de raportul de expertiză, celelalte probe importante sunt măsurătorile efectuate pe teren de către organele de anchetă care au fost prezente la locul accidentului, toate aceastea fiind completate apoi cu proba cu martori în faţa instanţei de judecată.

Huidu va putea cere la rândul lui o contraexpertiză, dacă nu va fi de acord cu rezultatele expertizei iniţiale. De asemenea, şi familiile victimelor pot cere contraexpertiză.

Raportul de expertiză urmează să ajungă, după ce va fi redactat în următoarele zile, la Parchetul Judecătoriei Braşov, unde se va judeca în  primă instanţă cazul lui Huidu. Anchetatorii vor să afle dacă Huidu avea voie să conducă în starea în care era după un accident la schi, în Austria, în 2010.

Şerban Huidu a provocat pe 16 octombrie 2011 în localitatea Timişu de Sus un grav accident, soldat cu moartea a trei persoane, pentru care acum este anchetat în stare de libertate.

Deocamdată, Şerban Huidu nu pare prea stresat de aceste rezultate. Presa mondenă l-a surprins fericit şi relaxat într-o cafenea din capitală, de pe Dorobanţi.