Un pasager panicat, gest INCREDIBIL la primul zbor cu avionul. Explicaţia lui a lăsat MASCĂ echipajul

Un pasager chinez care călătorea pentru prima oară cu avionul a provocat o situaţie pe cât de caraghioasă, pe atât de periculoasă.

18 dec. 2014, 13:21

Când avionul se pregătea de decolare, un pasager de origine chineză care se afla la primul zbor cu avionul a avut o reacţie neaşteptată, care a provocat panică la bordul aeronavei.

Chinezul s-a smuls brusc din scaun şi s-a îndreptat spre ieşirea de urgenţă, începînd să tragă de uşă ca să o deschidă. Avionul nu decolase încă.

Când stewardesele l-au întrebat de ce a făcut acest gest, chinezul le-a dat o explicaţie stupefiantă: „Voiam să iau puţin aer curat!…”

Citeşte şi O cursă pe ruta Dusseldorf – Timişoara, întoarsă pe aeroport din cauza depresurizării

În final, uşa a fost blocată pentru orice eventualitate, iar pasagerul chinez a fost informat despre regulile călătoriei cu avionul şi i s-a explicat de ce gestul lui a fost deosebit de periculos.

Pasagerii care se aflau în apropierea bărbatului au fotografiat şi filmat toată scena, iar imaginile cu incidentul de la bordul avionului au fost postate pe reţelele de socializare  şi au făcut înconjurul lumii. Chinezul a scăpat nesancţionat, deoarece compania aeriană cu care zbura a înţeles cazul lui şi, de asemenea, novicele nu a provocat nicio pagubă şi nici întârzierea zborului.