Panică la înălțime. Un român s-a urcat beat în avion și a tras de ușă până a rupt-o. Sute de pasageri au pierdut zborul

Momente ireale într-un avion care trebuia să zboare spre România, din Zaragoza. Un român, beat fiind, a rupt ușa aeronavei. Peste 200 de pasageri au rămas blocați la sol.

03 oct. 2023, 13:00
Panică la înălțime. Un român s-a urcat beat în avion și a tras de ușă până a rupt-o. Sute de pasageri au pierdut zborul
Panică la înălțime. Un român s-a urcat beat în avion și a tras de ușă până a rupt-o. Sute de pasageri au pierdut zborul

Peste 200 de persoane au fost obligate să-și modifice planurile de călătorie după ce un cetățean român, aflându-se sub influența alcoolului, a vandalizat ușa avionului în care se aflau. Evenimentul a avut loc în timpul weekendului, chiar în momentul în care aeronava se pregătea să decoleze de la Zaragoza către București.

Citește și: Oaia Lambi, furată de un român drogat de la o grădină zoologică din Olanda: „Nu ca să o mângâie”

Se pare că bărbatul a decis brusc să renunțe la călătoria sa, s-a ridicat de pe locul său și a încercat să deschidă ușa avionului pentru a părăsi aeronava. Din păcate, ușa era blocată, iar până când membrii echipajului au reușit să-l imobilizeze, individul a cauzat unele daune, ceea ce a dus la anularea zborului.

Conform informațiilor disponibile, bărbatul se afla sub influența alcoolului în momentul săvârșirii faptei. Echipajul de bord a solicitat imediat intervenția Gărzii Civile pentru a ajuta la evacuarea pasagerilor din aeronavă.

„Avionul a fost oprit până la sosirea Gărzii Civile. Când am deschis ușa, aceasta era blocată: nu se putea nici deschide, nici închide. Ne-au spus că trebuie să coborâm pentru a o repara”, a declarat una dintre persoanele care se aflau în avion la Aragón TV.

„Fiul meu este în spital, iar soțul meu, care este militar, nu poate sta cu el. Dacă nu zburăm astăzi, nu vom putea zbura până marți”, s-a plâns o altă femeie.

Majoritatea pasagerilor au fost cazați peste noapte la un hotel din oraș și au reprogramat călătoria spre București pentru ziua următoare. În schimb, 50 de pasageri au rămas la sol, în timp ce compania aeriană va căuta alte opțiuni de zbor pentru ei. Cu privire la soarta românului care a provocat incidentul, nu se știe dacă acesta a fost arestat sau ce acuzații i se aduc. Compania aeriană Wizz Air nu a furnizat încă o declarație oficială referitoare la acest incident.

Citește și: Un faimos medic român folosit într-o înşelălătorie online de proporţii: „Vorbim despre substanţe care pot fi toxice, chiar letale”