Explicaţia lui Tălmăcean pentru jefuirea reporterului: „Am crezut că este o farsă”

A crezut că este vorba de o farsă. Aşa a explicat, în direct la RTV, Edmond Tălmăcean reacţia agresivă faţă de colegii noştri care voiau să afle dacă bucătarul mexican de la restaurantul politicianului lucrează cu forme legale.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 21:42
Explicaţia lui Tălmăcean pentru jefuirea reporterului: „Am crezut că este o farsă”

Politicianul a crezut că jurnaliştii care au venit să stea de vorbă cu el sunt puşi pe farse pentru că a observat că unul dintre ei avea o cameră.

„Am intrat în vorbă cu ei, am observat că întrebările au devenit din ce în ce mai acide şi în momentul acela unul dintre cei trei cetăţeni cu care stăteam de vorbă s-a uitat într-o parte. Eu m-am uitat în acea direcţie, am văzut o cameră, era la vreo 30-40 de metri şi am crezut că este o cameră ascunsă”, a declarat Edmond Tălmăcean.

Marţi, la restaurantul deţinut de politician în centrul Capitalei, s-au prezentat trei reporteri, care au pretins că lucrează la Oficiul de Imigrări, pentru a-l chestiona pe bucătarul mexican care lucrează  pentru PDL-ist şi care locuieşte în România fără forme legale. Aceştia au fost întâmpinaţi de politician care, scos din minţi de faptul că presa este interesată de angajaţii care muncesc „la negru” într-unul din restaurantele sale, a smuls reportofonul de la gâtul reporterului şi a fugit fără să dea explicaţii.